...................一開始4家都係咁....

收藏  |  訂閱
28  2.7k

4家都叫緊糊...........................詐糊:0140:

引用:
原帖由 croc 於 2006-9-7 11:04 PM 發表

咁咪好悶啫,得個"摸"字^^
因為一開波四家都已經叫"死糊"啦:014:
係喎, 係"死糊"啊!! 冇留意添...

一諗就知個個都冇得食啦

我都唔多信!

未必冇得食ga?
何能會有人放十三隻牌當中其中一隻呢?XD

引用:
原帖由 siro0642 於 2006-9-11 10:00 PM 發表
未必冇得食ga?
棄胡定錢多^^?

嘩....有鬼啊 -_-

引用:
原帖由 siro0642 於 2006-9-11 22:00 發表
未必冇得食ga?
當然冇嘢係冇可能.
不過正常情形下(智力正常,神智清醒); 如果有人起手13么叫13飛,
會咁快棄糊咩?  (個心諗打出都唔食等自摸就有).
到打到一半一隻么九都唔見時就更加唔會打么九.
字一色, 全么九, 十三么, 三元, 四喜 是但輸一瓣都死.

唔多信???

引用:
原帖由 一燈 於 2006-9-15 06:27 AM 發表

當然冇嘢係冇可能.
不過正常情形下(智力正常,神智清醒); 如果有人起手13么叫13飛,
會咁快棄糊咩?  (個心諗打出都唔食等自摸就有).
到打到一半一隻么九都唔見時就更加唔會打么九.
字一色, 全么九 ...
我都係講下笑姐~如果真係咁做分分鐘比人當出千...
不過你啟發到我諗到另一個搞鬼既情況:
有一家棄糊...但其他三家唔要...想搏自摸...心諗仲有咁多隻一定摸到~
如是者一開始棄糊嗰家換晒十三隻牌都冇出沖...最後仲比佢食埋糊......
其他三家當然唔順氣...開牌一睇......%^%#%@%$

前往最後回覆