上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] long time no see (update左)

收藏  |  訂閱
94  2.1k

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-7 12:33 AM 發表
波神樓主,比場波膽黎買下啦,成日都比d2倍都冇球隊出黎,
要買幾多錢先贏到大錢= =?
呢d料好碎,係人都識啦..咁樣點稱得上波神呀= =
係有料就比場波膽出來等小弟可以跟下搵d茶錢,thx~:024:
:022:  我從來冇話自己係波神
我有講過  熱熱地2x1  利記x里昂邊個唔識買
最重要係識得忍手 :011:

引用:
原帖由 二次大戰5555 於 2006-9-7 12:39 AM 發表

葡萄牙 1比0 + 2比0. 信我!
我信你 :014:  買少少玩玩都好
希望一齊贏

同埋..我話 有人話有內幕 唔係講緊你 係另一個人 唔好誤會喔:013:

支持波神!!!

買波15/16唔舒服,好在波神出黎撐呢個局,令到我個心舒舒服服!!!!

力撐  葡萄牙 !!!!!:014:

引用:
原帖由 dogjerry 於 2006-9-7 12:42 AM 發表
買波15/16唔舒服,好在波神出黎撐呢個局,令到我個心舒舒服服!!!!

好詩!好詩!:013:

引用:
原帖由 dogjerry 於 2006-9-7 12:42 AM 發表

好波:cool:

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-7 12:33 AM 發表
波神樓主,比場波膽黎買下啦,成日都比d2倍都冇球隊出黎,
要買幾多錢先贏到大錢= =?
呢d料好碎,係人都識啦..咁樣點稱得上波神呀= =
係有料就比場波膽出來等小弟可以跟下搵d茶錢,thx~:024:
如果2倍係中  我覺得夠哂啦
你話呢d好砰料 係人都識 你敢唔敢 幾皮幾皮 買葡萄牙先 a__a

引用:
原帖由 happytowin 於 2006-9-7 12:40 AM 發表

我信你 :014:  買少少玩玩都好
希望一齊贏

同埋..我話 有人話有內幕 唔係講緊你 係另一個人 唔好誤會喔:013:
仲有bin個有內幕???

引用:
原帖由 27582087 於 2006-9-7 12:46 AM 發表

如果2倍係中  我覺得夠哂啦
你話呢d好砰料 係人都識 你敢唔敢 幾皮幾皮 買葡萄牙先 a__a
個問題唔係係2倍中呢度,鬼唔知有幾皮野買落去贏一個開唔好,
一般小市民好似我地呢d,賭一日球賽都係幾百元,不會過一千,
2倍都冇,咁樣要用幾多本錢先贏到錢,1倍1,場場買咩..實中呀?
同埋我帶出既係,比d料都好d啦,鬼唔知葡萄牙好有機會贏咩,
係人都識買,咁都比出來,仲要一場,呢d料我隨口講都10隊8隊中啦,
係有料比條波膽黎買,中左小弟就話你係波神喇,一定會講個服字..:014::014:

仲有樣野想補充,自己比出來既料聽到人話乜話物就改番自己個帖,
又講到驚人輸呢樣果樣,你自己比出來都唔夠堅定,我點跟你買呀,
幾分鐘前話等收錢,幾分鐘後就話取消,唔係咁搞笑呀..:022:
贏輸一件好閒既事,我跟得你買,冇話一定要中,但至小你要比到信心我嘛..
連咁小都做唔到..真係唔知講乜好..:008:

無人迫你跟ga bor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆