[其他] 球盤啟示@ 8/9 . 更新篇 (12:00)

收藏  |  訂閱
6  743

球盤啟示@ 8/9 . 更新篇 (12:00)

今日happy friday...場數唔多...
德杯睇落好似幾好玩...但係諗落有種海軍鬥水兵既感覺...
而且大家留意個賽制...一場過...情形有d 似英聯杯第一輪咁...
所以變數多...好似布倫瑞克果場...布倫瑞克自己德乙都未搞掂...
又會唔會肯放時間落杯仔度?又係一個問題...
格雷特霍夫?!睇返上兩三佢打呢個杯仔...都係和多...

瑞超方面...希星呢場出面標準盤兩邊更加有人支持...
Update@11:30  - 今場毫無疑問希星多人撐, 但係唔多唔少有d 疑問
1) "計往績食住加爾斯"...呢個point 無乜說服力...上次希星大炒係"6年前"既事
2) 睇返出面讓球盤口...澳彩同王冠響客隊平手中低水既情況下轉為平半超高水...
    並且對客對信心贏半球信心有點不穩...若然係咁繼續落去, 係對客隊不利
以暫時黎睇...
星期五 3 加爾斯 [0] 對 希爾星堡 [0] 主 2.10
有點似樣!!!
不可不提...希星今季作客較差...拿臣又唔出得...主隊並無缺陣主力

海牙同洛達我recommand 大家再等耐d 睇下有咩動靜...
不過兩場個人感覺有點兒"怪獸"...

我比較反而係燦美爾 [0 / -0.5]

星期五 6 燦美爾 [0 / -0.5] 對 布里斯托城 [0 / +0.5] 主 1.76

份份報紙都睇死燦美爾俾布里斯托城黑死...
但係大家睇返布里斯托城近一季初作客麻麻地...
反而燦美爾主場標青d...單睇今季燦美爾更加三連勝...
真係無咁"阿燦"...
外圍標準盤幾睇好主勝...讓波出面已經主讓平半變半球...
主隊仲有向下調既空間....
馬會主勝已經跟外面做左調整...
我會覺得若果馬會臨開賽都平半燦美爾低水既話...
咁燦美爾就諗得過...
(補)但係若果突然轉半球高水...就要睇臨場前15-30分鐘了...

葡超方面...睇多一陣會好d...

good luck and wish all have a happy friday!!!

chantf兄!
今晚支持你!
等你今晚貼士!

支持支持~~~~~

支持

你有无contact ways 啊?~

support 咁詳盡的分析^^

100% support....

support....

前往最後回覆