[其他] 一個鬼盤~

收藏  |  訂閱
25  1.7k

一個鬼盤~

一個鬼盤ge推介~色當[0]1.8倍,信心指數88%
色當 對 聖伊天>>>一隊係升班ge球隊色當,今季取得2禾2負仲未開齋~而另一隊係甲組球隊聖伊天,近賽取得3連勝作客仲贏埋實力份子摩納哥2:1忝~呢場波點計點講都係聖伊天比較可取,但開盤手就出左個平手盤俾大家玩,仲要係主隊色當低水,問你服未?從陰謀論角度黎睇呢場一定係一個鬼盤(並唔係好野)~國寶睇外間ge推介都一致認為聖伊天贏晒!如果真係贏得ge又點會係平手吖~今晚如果主隊轉埋讓平半就快快去買啦,到時色當一定會贏俾大家睇呀~最後就一定祝大家贏多d啦~

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-9 01:53 PM 發表
一個鬼盤ge推介~色當1.8倍,信心指數88%
色當 對 聖伊天>>>一隊係升班ge球 ...

國寶兄,唯一解釋就係聖伊天,有賭開法國波都知道,
呢隊波係上年和波王,9成作客唔輸比你睇,但係佢地又贏唔到咁先搞笑,
所以倍率接近唔係冇原因,你推介色當我都支持,但係我會重注落和波度,
因為佢隊波最近狀態真係唔錯..小弟淺見,唔好介意..

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:06 PM 發表

呢隊波係上年和波王,9成作客唔輸比你睇,但係佢地又贏唔到咁先搞笑,
所以倍率接近唔係冇原因,你推介色當我都支持,但係我會重注落和波度,
因為佢隊波最近狀 ...
支持 !!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:06 PM 發表

因為佢隊波最近狀 ...
扮西晒野兄~國寶好多謝閣下ge提點~;););)

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2006-9-9 03:30 PM 發表

支持 !!!
多謝閣下ge捧場~:030:

SUPPoRT

引用:
原帖由 lim廉 於 2006-9-9 05:33 PM 發表
SUPPoRT
多謝支持~;););)

已經轉左盤啦喎~~

回復 #1 國寶 的帖子

Good! Do you have 1 more? then I buy 2x1.

國寶兄,我有發短訊息比你,但係唔知得唔得,因為我都係第一次用論壇,
我想問下你幾大,我覺得你唔錯,見字回下我訊息,感覺到我可以跟你交朋友,
方便以後有個交流..

前往最後回覆