[其他] 一個鬼盤~

收藏  |  訂閱
25  1.7k

國寶兄,我有發短訊息比你,但係唔知得唔得,因為我都係第一次用論壇,
我想問下你幾大,我覺得你唔錯,見字回下我訊息,感覺到我可以跟你交朋友,
方便以後有個交流..

一見國寶兄開post就緊係要支持一下啦.....

引用:
原帖由 於 2006-9-9 06:28 PM 發表
已經轉左盤啦喎~~
咁有冇捧吓場咁呀~:014::014::014:

引用:
原帖由 wutommy 於 2006-9-9 06:33 PM 發表
Good! Do you have 1 more? then I buy 2x1.
sorry呀~今晚只出左一個post咋~

支持國寶兄,
重注色當...win win together:014::014::014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 06:54 PM 發表
國寶兄,我有發短訊息比你,但係唔知得唔得,因為我都係第一次用論壇,
我想問下你幾大,我覺得你唔錯,見字回下我訊息,感覺到我可以跟你交朋友,
方便以後有個交流..
sorry呀~國寶收唔到閣下短訊息喎~:001::001::001:   
留個icq俾你好ma~252646614~;););)

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-9-9 08:30 PM 發表
一見國寶兄開post就緊係要支持一下啦.....
衷心多謝閣下ge支持~;););)

國寶兄又見到你,你發帖當然要支持下,
同埋我想問你係咪識扮西晒野?好熟?
我覺得你地2個分析都唔錯,得閒指教下..

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:06 PM 發表

國寶兄,唯一解釋就係聖伊天,有賭開法國波都知道,
呢隊波係上年和波王,9成作客唔輸比你睇,但係佢地又贏唔到咁先搞笑,
所以倍率接近唔係冇原因,你推介色當我都支持,但係我會重注落和波度,
因為佢隊波最近狀 ...
hi,今日見到你同人罵戰本想插咀,後來知你原來係專家,
睇返你解釋都幾有道理,分析呢場波好得,真係一擊即中,
得閒教下小弟,指教下..感恩

前往最後回覆