[其他] 一個鬼盤~

收藏  |  訂閱
25  1.7k

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-10 05:07 AM 發表
國寶兄又見到你,你發帖當然要支持下,
同埋我想問你係咪識扮西晒野?好熟?
我覺得你地2個分析都唔錯,得閒指教下..
國寶並唔認識扮西晒野兄ge~:007::007::007:
只是扮西晒野兄入黎提點國寶罷了~;););)
國寶在此亦好多謝扮西晒野兄ge提點,能中回個禾波,謝謝~:030:

國寶兄果然是名燈啊~~~~琴日色當中左啦~~

利害利害,扮陳哂野呎果然是專家,波呢樣野冇話中硬,但係我覺
得你地既分析合理,的確幫到落注。

希望各位勁人再分享心得,大家可以參考參考

引用:
原帖由 ivanxivan 於 2006-9-10 12:45 PM 發表
利害利害,扮陳哂野呎果然是專家,波呢樣野冇話中硬,但係我覺
得你地既分析合理,的確幫到落注。

希望各位勁人再分享心得,大家可以參考參考
多謝閣下捧場~;););)

引用:
原帖由 刀神 於 2006-9-10 12:30 PM 發表
國寶兄果然是名燈啊~~~~琴日色當中左啦~~
國寶係乜野唔緊要~:013::013::013:
信者咪跟番d囉~;););)
認為國寶係燈ge咪追吓對面囉~:014::014::014:
國寶心意係幫大家贏錢~:007::007::007:
並唔係黎嘈交ge~:angry::angry::angry:

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-10 12:11 PM 發表

國寶並唔認識扮西晒野兄ge~:007::007::007:
只是扮西晒野兄入黎提點國寶罷了~;););)
國寶在此亦好多謝扮西晒野兄ge提點,能中回個禾波,謝謝~:030:
明白,原來唔識,仲諗住識就介紹比小弟認識,
唔知點解覺得你同西野兄有樣好相似地方,
但係又講唔出,可能係度發帖者,回帖者不是個個人都有見解,
開帖就是隨口講2場心水或者獨家堅料,無論佢贏定輸都好悶,
我多數唔理,只有你2個係有長細分析,不錯,請加油吧,
因為我都好喜歡足球,更加喜歡足球帶來金錢上的收獲:014:

前往最後回覆