[其他] 金日全輸! 我做新燈神啦... 慘

收藏  |  訂閱
9  517

金日全輸! 我做新燈神啦... 慘

廣島三箭 (主) 對 名古屋八鯨 (客)
大 [3.5 球] @ 2.02 $200                      輸!!!!!!

星期六 2 廣島三箭 (主) 對 名古屋八鯨 (客)
大 [3.5 球] @ 2.02
星期六 7 大分三神 (主) 對 福岡黃蜂 (客)
大 [2.5 球] @ 1.50
星期日 2 大宮松鼠 (主) 對 浦和紅鑽 (客)
大 [2.5 球] @ 1.55 $30                           3x3都全輸!!!!!!

星期六 11 哥賓貝格 (主) 對 紐倫堡 (客)
大 [2.5 球] @ 1.40
星期六 13 佩馬遜斯 (主) 對 雲達不來梅 (客)
大 [3.5 球] @ 1.80
星期六 15 史特加踢球者 (主) 對 漢堡 (客)
客 @ 1.45 $60                                        3x3都全輸!!!!!!

星期六 11 哥賓貝格 (主) 對 紐倫堡 (客)
客 @ 1.20
星期六 13 佩馬遜斯 (主) 對 雲達不來梅 (客)
客 @ 1.10
星期六 14 羅斯托克二隊 (主) 對 史浩克04 (客)
客 @ 1.10
星期六 15 史特加踢球者 (主) 對 漢堡 (客)
客 @ 1.45
星期六 16 泰恩侯遜 (主) 對 多蒙特 (客)
客 @ 1.06 $50                                                5x1全輸!!!!!!

國寶今日都輸左阿仙奴$5000~:010::010::010:
但而家就叫緊糊>>>羅馬串曼聯~:013::013::013:

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-10 01:14 AM 發表
國寶今日都輸左阿仙奴$5000~:010::010::010:
但而家就叫緊糊>>>羅馬串曼聯~:013::013::013:
我都買左羅馬番本.... ==

2比0啦.....但我會唔會搭沈船..

引用:
原帖由 chesterchan 於 2006-9-10 01:16 AM 發表

我都買左羅馬番本.... ==

2比0啦.....但我會唔會搭沈船..
2:0隻船睇黎都一定去到目的地ge~:014::014::014:

引用:
原帖由 GAIS 於 2006-9-10 01:29 AM 發表

阿仙奴 又輸, 利記又輸, :014:
金日輸得好慘.:010:

引用:
原帖由 GAIS 於 2006-9-10 01:29 AM 發表

阿仙奴 又輸, 利記又輸, :014:
利記冇買喎~:001::001::001:

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-10 01:14 AM 發表
國寶兄真係多錢,買到咁大,小弟今日輸左幾場波 = =

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-10 05:34 AM 發表

國寶兄真係多錢,買到咁大,小弟今日輸左幾場波 = =
輸唔緊要~:embarrass:embarrass:embarrass
最緊要係輸得起~:013::013::013:
琴晚輸左咪今晚再黎過囉~;););)

若要生活好就咪買利物浦啦..
我穩陣無買佢啦..
我都輸左阿仙奴..
但中左曼聯羅馬巴塞里昂

前往最後回覆