上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 國寶大/細之選~

收藏  |  訂閱
47  1.5k

very nice to see 國寶 here !!!!!!!!

支持支持.....好認同......
但係得1.5真係略熱...唔大注d都冇肉食.....
所以想問下列斯win ....如何?

引用:
原帖由 ansonlee21 於 2006-9-10 04:53 PM 發表
请问bro仲有冇心水啊?琴晚唔掂啊,谢谢
post ge野唔一定中ge~:007::007::007:
中梗國寶都第一個發左啦~:013::013::013:
琴晚早買ge就一定唔使輸個半個盤~:019::019::019:

引用:
原帖由 254663 於 2006-9-10 05:14 PM 發表
好分析 !! 支持支持!! 支持支持!!
多謝閣下支持~;););)

引用:
原帖由 OMEGAX 於 2006-9-10 05:34 PM 發表
THX FOR SHARE TIPS;)
唔使客氣~:005::005::005:

引用:
原帖由 Unclefour 於 2006-9-10 05:40 PM 發表
very nice to see 國寶 here !!!!!!!!
乜閣下認識國寶ge咩~

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-9-10 05:43 PM 發表
支持支持.....好認同......
但係得1.5真係略熱...唔大注d都冇肉食.....
所以想問下列斯win ....如何?
1.5倍都唔算熱吖~:001::001::001:
賭波每次個回報率有2-3倍國寶都謝天謝地ar~:007::007::007:
要好倍率就一定有風險~:011::011::011:
而有風險ge波就一定丁得ge多~:006::006::006:
因此要有高回報ge就不如去賭馬好過~;););)
呢場個細就比較穩健d~
至於列斯贏唔贏得就要博囉~:022::011::022:

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-10 06:58 PM 發表

1.5倍都唔算熱吖~:001::001::001:
賭波每次個回報率有2-3倍國寶都謝天謝地ar~:007::007::007:
要好倍率就一定有風險~:011::011::011:
而有風險ge波就一定丁得ge多~:006::006::006:
因此要有高回報ge就 ...
haha.......你又講得岩既.....
咁好啦...我以行動黎支持國寶兄啦.....
thank you ..... 支持支持.....

支持~~跟啊~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-9-10 06:59 PM 發表

haha.......你又講得岩既.....
咁好啦...我以行動黎支持國寶兄啦.....
thank you ..... 支持支持.....
國寶多謝閣下ge支持~;););)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆