[歐洲賽事] 巴塞隆拿 對 索菲亞利夫斯基

收藏  |  訂閱
15  605

巴塞隆拿 對 索菲亞利夫斯基

我係第一次出post的, 同埋我係啱啱先開買波的,
想大家教下小弟,
好喇, 點解我會睇呢一場呢, 我覺得個盤好似好怪咁
主客和                  主1.10
讓球主客和          主1.40   讓一球
大細                      大2.10   但3.5球喎
咁買讓球主客和就好似好正
但係有一次我中過招就係意大利對立陶宛, 情況係一模一樣的, 會唔會出估惑, 又開和呢?????
所以我博一博主客和買和, 讓球主客和買客
大家點睇呢??????????

所以巴塞1:0

我唔買e場...好鬼下...

100%羸.不過得1.1...大家一起支持下...大家買多少,當向馬會羅個彩..

引用:
原帖由 EDWIN. 於 2006-9-12 16:30 發表
100%羸.不過得1.1...大家一起支持下...大家買多少,當向馬會羅個彩..
呢個世界邊有100%羸硬
賭波又好賭乜都好
都要考慮值博率

你要買我唔會反對
但唔好叫"大家一起支持吓"
支持d乜?
陪你買1.1?

索菲亞呢隊 係呢組一定版視為最屎個隊
但巴塞黎講 呢場仲要係主場 3分唔拎 唔通唸住對車仔 雲達拎3分? 無可能囉

雲達呢年都有料到要小心 睇小既就只可睇小 索菲亞

引用:
原帖由 mochichito 於 2006-9-12 03:56 PM 發表
我係第一次出post的, 同埋我係啱啱先開買波的,
想大家教下小弟,
好喇, 點解我會睇呢一場呢, 我覺得個盤好似好怪咁
主客和                  主1.10
讓球主客和          主1.40   讓一球
大細   ...
意大利其實國際賽不嬲都無乜料 加上個場人腳唔齊 又可以話佢世盃後遺症 意大利低水不嬲唔值博 高水都可以博下

引用:
原帖由 erslnih 於 2006-9-12 04:46 PM 發表

呢個世界邊有100%羸硬
賭波又好賭乜都好
都要考慮值博率

你要買我唔會反對
但唔好叫"大家一起支持吓"
支持d乜?
陪你買1.1?
我話100%就係100%贏緊.唔贏咩都得,哈哈.講下笑姐,,..這場波向海外的交易所是1,14倍左右...回報有14個%算不錯啦..我以我既專業知識以事論事姐..請大家不要見怪.當然以搏彩計.沒咩賭博價值.係絕對岩....我只叫大家去當羅個彩咁買法姐,,

引用:
原帖由 srwa 於 2006-9-12 16:58 發表
索菲亞呢隊 係呢組一定版視為最屎個隊
但巴塞黎講 呢場仲要係主場 3分唔拎 唔通唸住對車仔 雲達拎3分? 無可能囉

雲達呢年都有料到要小心 睇小既就只可睇小 索菲亞
其實你講得出點解索菲亞係呢組最弱一隊嗎?

引用:
原帖由 erslnih 於 2006-9-12 05:13 PM 發表

其實你講得出點解索菲亞係呢組最弱一隊嗎?
索菲亞 第一次打入歐聯分組賽 亦係保加利亞國內球隊第一隊入歐聯分組賽

外圍賽對基爾禾
基爾禾本應無需踢歐聯外圍賽 因意甲醜聞所至
索菲亞主場對基爾禾 理應贏 其後索菲亞作客 2:2 和波 基爾禾攻力根本上唔勁  索菲亞都要失兩球 顯示佢後防不穩

前往最後回覆