關於我女朋友的事...請幫忙!(男女仕都要幫手)

收藏  |  訂閱
35  2.6k

關於我女朋友的事...請幫忙!(男女仕都要幫手)

我9月7日同我女朋友做...更係有戴套啦...加上9月7日係佢M到完第一日...射個陣仲要拿返出黎射...射完仲要檢查過冇穿喎!!!
咁佢M期係23日一次...每次5日先完!
咁我想問大家咁會唔會有BB??? 機會率有幾大呀???
咁佢個日算唔算係安全期呀???
當..當ja...當萬一個套穿o左...只係當...咁會唔會有BB???
各位女仔...你地知唔知自己排卵個陣有咩特別架?

有無你都要負責任架啦~
安全期+安全套+外面射...
你擺到明有預謀咁做啦~
咁都比你攪大你就注定要做人老豆啦!!
咁恭喜晒先喇~~~

引用:
原帖由 anakin1028 於 2006-9-13 10:42 AM 發表
有無你都要負責任架啦~
你擺到明有預謀咁做啦~
咁恭喜晒先喇~~~
agree..
if every preventation was done...
but ur gf still pregnancy... mean u very lucky...

我冇話唔負責任喎!!!
我只係想問清楚有BB機會大唔大ja ma!
你地都未答我!

咁蠢GA你~~緊係細LA人地話到明VERY LUCKY~~
唔駛咁緊張WOR~~咁都中招GE話個BB生出黎一定好勁~~

引用:
原帖由 anakin1028 於 2006-9-13 10:42 AM 發表
有無你都要負責任架啦~
你擺到明有預謀咁做啦~
咁恭喜晒先喇~~~
非常同意, 應該買埋六合彩

邊有咁易做老豆

引用:
原帖由 ronan888 於 2006-9-13 10:09 AM 發表
我9月7日同我女朋友做...更係有戴套啦...加上9月7日係佢M到完第一日...射個陣仲要拿返出黎射...射完仲要檢查過冇穿喎!!!
咁佢M期係23日一次...每次5日先完!
咁我想問大家咁會唔會有BB??? 機會率有幾大呀???
咁 ...
咁都會老豆 ?
除非........有其他男友
(講笑)

0%

但係佢平時5-6日應該會好多水...因為佢話M完第5-6日應該係排卵日...
多水係咪即係排卵的日子呀???
有冇女仔可以解答我?
女仔係咪有幾日特別濕架?
個陣係咪排緊卵呀?

前往最後回覆