[歐洲賽事] 曼聯-1w X 阿仙奴D 2串1

收藏  |  訂閱
10  535

曼聯-1w X 阿仙奴D 2串1

小弟分析:

曼聯-1w

曼聯過兩日要對阿仙奴,下周作客跨季主場世@@暽L嘅雷丁,9/27歐冠又作客賓菲加,之後再主場對紐卡素,似乎都幾忙。相反,些路迪黎緊舒服好多,下場9/27歐冠仲要主場對哥本哈根。

阿仙奴D

擺明留力過兩日對曼聯,之後主場對錫菲聯,9/27歐冠主場對波圖,之後作客查爾頓,似乎今晚求一分。對手漢堡之前兩場歐冠都只係和奧沙辛拿,奧沙辛拿今季踢成點大家都見!阿仙奴之前兩場歐冠都贏,如果今晚讓平半我一定買贏,平手唯有買和。

小注$100
:024:

各位點睇?

引用:
原帖由 dayday1010 於 2006-9-13 10:34 PM 發表
小弟分析:

曼聯-1w

曼聯過兩日要對阿仙奴,下周作客跨季主場世@@暽L嘅雷丁,9/27歐冠又作客賓菲加,之後再主場對紐卡素,似乎都幾忙。相反,些路迪黎緊舒服好多,下場9/27歐冠仲要主場對哥本哈根。
...
曼聯之後既比賽忙唔忙對比些路迪黎緊舒服好多.有咩關係??就算過2日對阿仙奴又如何,唔通今場刻意留力下場對佢地??不是太明白樓主想分析d咩???

相反簡單分析全組除哥本外,最易食一定係些,上年賓一向食住英超(win 曼及利),曼聯上下一定全力趙左些先,計劃都唔會想係對賓同作客先黎羅分啦~

哥本唔係易食架兄弟,兩場歐冠都贏阿積士架,阿積士聯賽三勝,狀態點會差,又點會輸比哥本???

至於關係,當然無 la ,純粹以領隊角度看部署啫(估吓無罪嗎???)
:022:

引用:
原帖由 dayday1010 於 2006-9-13 11:11 PM 發表
哥本唔係易食架兄弟,兩場歐冠都贏阿積士架,阿積士聯賽三勝,狀態點會差,又點會輸比哥本???

至於關係,當然無 la ,純粹以領隊角度看部署啫(估吓無罪嗎???)
:022:
哥本易唔易食基本上看一看首名個盤佢有20賠=.=,當我唔識睇波只睇盤路....哥本係呢組佢既實力...佢可能對阿積士真係好勁,但看看呢組實力上都有一段距離
1  曼聯  1.45

2  賓菲加  4.50

3  些路迪  6.25

4  哥本哈根  20.00

至於留力,留力就梗架啦,你真係少賭丫(咁多年嘅死敵,就好似A米對祖記,點會唔留力)
唔信你試吓開個post投票?

哥本易唔易食基本上看一看首名個盤佢有20賠 ?????

老友,士砵都贏國米啦,唔好死讀書啦............
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D3

引用:
原帖由 dayday1010 於 2006-9-13 11:22 PM 發表
至於留力,留力就梗架啦,你真係少賭丫(咁多年嘅死敵,就好似A米對祖記,點會唔留力)
唔信你試吓開個post投票?

甘對死敵重要定係小組羅分重要?我自己都係曼聯fans,so我對於佢過2日對阿仙奴既人腳會唔會因呢場影響到都擔心,好簡單費sir擔心羅唔到3分(歐聯)怕過聯場羅唔到3分,你話係唔係......

p.s.死敵....當我唔係曼聯fans都知啦......

以上都係小第小小見解,唔同意可比d意見

引用:
原帖由 dayday1010 於 2006-9-13 11:29 PM 發表
哥本易唔易食基本上看一看首名個盤佢有20賠 ?????

老友,士砵都贏國米啦,唔好死讀書啦............
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D3
如果你甘引用....講到幾時~....要羅幾多舊料出黎....
你都唔明我個個post講咩....我係講如果只看盤路去計實力....你明唔明....唔通馬會出個盤..比我地更豬...?

其實究竟你在爭辯什麼呢?係曼聯-1W ? or 曼聯-1D ???

你都認為曼聯會贏啦係咪?我都認為係,不過我認為贏一球............之嗎....原因係我覺得會留力。歐冠三分當然緊要,但嬴一球同五球都係三分,贏五球會用太多力丫嗎?而家聯賽12分,車仔9分,車仔黎緊對利物浦,點解昨晚利物浦會和呢?三分唔緊要嗎?

前往最後回覆