[歐洲賽事] 今晚輸死人 瞓唔著 = =" ( 算啦~~~都係瞓啦 )

收藏  |  訂閱
26  607

今晚輸死人 瞓唔著 = =" ( 算啦~~~都係瞓啦 )

臨尾90mins阿仙奴輸番球win2:1      好多人買細= =(包括本人)
總之就傷亡慘重~~

唔係臨時買走地~~輸唔少呀今晚

我條ac 3:0 x manu 3:1  = =俾celtic 搞破壞= =

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-14 04:39 AM 發表
臨尾90mins阿仙奴輸番球win2:1      好多人買細= =(包括本人)
總之就傷亡慘重~~

我條ac 3:0 x manu 3:1  = =俾celtic 搞破壞= =
漢堡小一人, 阿仙奴係有d運 :014:

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-14 04:39 AM 發表
總之就傷亡慘重~~

咦咦,爭一球咋喎....
toobad:006:

引用:
原帖由 254663 於 2006-9-14 04:40 AM 發表

漢堡小一人, 阿仙奴係有d運 :014:
係呀..唔係既話今晚贏仲粗啊....:007:

= =唉~~玩死我啦~~
兩場都係差個一球~~
唉.........死人阿仙奴些路迪

@@@,我差1分鐘索800$啦,漢堡個@@.......我都買細....>.<@@..

8417 14-SEP-2006
02:20   主客和過關
4X1 星期三 1 AC米蘭 (主) 對 AEK雅典 (客)
主 @ 1.17
星期三 2 安德列治 (主) 對 里爾 (客)
和 @ 3.05
星期三 3 哥本哈根 (主) 對 賓菲加 (客)
和 @ 3.05
星期三 7 曼聯 (主) 對 些路迪 (客)
主 @ 1.25 $100

和番條數....死人漢堡 90mins入波 唉.....蝕左

你都win千機= =

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-14 04:50 AM 發表
你都win千機= =
no ar....我買左果個基輔
跟住仲有曼魚-1 開唔出
搞到無賺無蝕:angry:

我都醒咖啦~~~~無買到基輔~~~~
不過都要慘死係波圖手上>_<"

前往最後回覆