用飛機杯D feeling似唔似小西

收藏  |  訂閱
19  3.3k

用飛機杯D feeling似唔似小西

去街市買兩塊猪肉夾住條jj,feeling同小西一樣

搵條大蕉... 要粗D 果隻... 就番自己SIZE...搵野挖晒D 肉出黎... 應該都幾好FEEL 架...
有得食又有得玩... 好過買隻出奇蛋....

ok 啦不过就没暖暖GE 感觉

引用:
原帖由 orabuln 於 2006-9-20 11:34 AM 發表
搵條大蕉... 要粗D 果隻... 就番自己SIZE...搵野挖晒D 肉出黎... 應該都幾好FEEL 架...
有得食又有得玩... 好過買隻出奇蛋....
可唔可以認真講俾我知係點, 因為我想知.......:006:我唔要出奇蛋,
以前有人話雪凍舊豆腐, o口張d次紙整濕放入次紙筒都ok好feel

引用:
原帖由 Funnykid 於 2006-9-20 01:36 PM 發表

可唔可以認真講俾我知係點, 因為我想知.......:006:我唔要出奇蛋,
以前有人話雪凍舊豆腐, o口張d次紙整濕放入次紙筒都ok好feel
次紙筒????
好細6 架wo ??? 放唔入條jj wo ??

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-20 01:43 PM 發表

次紙筒????
好細6 架wo ??? 放唔入條jj wo ??
廚房大碌果D 會唔會好D...

引用:
原帖由 Funnykid 於 2006-9-20 01:36 PM 發表

岩岩諗到... 將D 蕉皮擺入微波爐丁一丁... 暖暖地應該仲好 FEEL...
(我係認真的)

去街巿買指天椒(好似矮瓜咁上下大的一種),應該會好舒服的
不過最好就套個condom在外面啦

引用:
原帖由 hello1288 於 2006-9-15 08:05 PM 發表
去街市買兩塊猪肉夾住條jj,feeling同小西一樣
令我記起秋生哥一出戯

前往最後回覆