[英格蘭] 國寶告之有2個鬼盤~

收藏  |  訂閱
34  1.6k

國寶~~~睇黎可能鬼盤有變~~~~

屈福特 對 阿士東維拉   17/09 00:14 2.60 3.20 2.35
屈福特[0]   阿士東維拉 [0]  2.10 1.76

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-16 12:46 PM 發表
支持~查爾頓,

好想睇下>樸茨茅夫~係咪真係甘堅!~!:024:
多謝支持~;););)

引用:
原帖由 林保堅尼 於 2006-9-16 12:55 PM 發表
死la,我買晒對家tim
咁早就買左~:001::001::001:

我買左維拉!

[uote]原帖由 tch742 於 2006-9-16 01:06 PM 發表
支持查爾頓,屈福特果場唔敢掂,因為可能係維拉上季作客奇差,所以升班馬屈福特主場先開平手盤~~
另外想問您錫菲聯平手盤同愛華頓贏點睇?我這兩場都有d信心,請指教~~ [/quote]
錫菲聯澳彩都做緊平半~:001::001::001:
但馬會仲做緊平手咁<so>~:022::022::022:
愛華頓照睇就贏得ge~
係驚俾人唱熱左啫~:019::019::019:

引用:
原帖由 beckhamson7 於 2006-9-16 02:18 PM 發表
support 丫..
我都諗著要呢2隊...
樸茨茅夫 係唯一 一支未失波球隊.
平手 總要高水..

阿士東維拉 又係差唔多咁..
同埋 屈福特 上場作客對保頓輸得好唔抵.
勁多次中柱...
補時個陣 總要輸球12碼..
今場  ...
希望國寶唔會睇錯啦~:007::007::007:

引用:
原帖由 coffeej 於 2006-9-16 02:23 PM 發表
国宝!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPPORT你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我而家打字都有 ...
首先國寶好多謝閣下ge支持同捧場~:007::007::007:
國寶只是做好本份出post俾大家作個參考~:001::001::001:
唔好博命呀~:011::011::011:
量力而為啦~:022::022::022:
贏係好彩~輸係應該~:022::011::022:
記住呢句左右銘呀~;););)

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-9-16 02:34 PM 發表
完全支持啦........
查爾頓本身班底都唔錯.....又有個勁既射手
真係唔使輸呀......
希望係呢場啦~:013::013::013:

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-16 02:47 PM 發表
國寶~~~睇黎可能鬼盤有變~~~~

屈福特 對 阿士東維拉   17/09 00:14 2.60 3.20 2.35
屈福特   阿士東維拉   2.10 1.76
呢個係預料之內啦~:013::013::013:
皆因好多人走去買客隊ma~:007::007::007:
諗住有<so>囉~:019::019::019:

引用:
原帖由 chesterchan 於 2006-9-16 02:51 PM 發表
我買左維拉!
祝你好運啦~;););)

前往最後回覆