上一頁下一頁
發新話題

有無人係到?

收藏  |  訂閱
75  1.5k

引用:
原帖由 diorshum 於 2006-9-18 01:33 AM 發表
聽日要呀!不過我係夜鬼,通常好夜訓架:P
咦?你玩左呢個forum兩年喇喎原來,失覺晒!
唔好咁講!我都係夜鬼!

我都係呢排先玩返,因為我之前一直都上唔到uwants

引用:
原帖由 DMMP 於 2006-9-18 01:35 AM 發表

唔好咁講!我都係夜鬼!

我都係呢排先玩返,因為我之前一直都上唔到uwants
我係呢度新丁,平時就算去forum都好少同人吹水,通常做cd rom:)

係哩!你係單身一或有女友?純緒問下,搵d topic咁:014:

引用:
原帖由 diorshum 於 2006-9-18 01:37 AM 發表

我係呢度嘅新丁,平時就算去forum都好少同人吹水,通常做cd rom:)

係哩!你係單身一或有女友?純緒問下,搵d topic咁:014:
我以前都係玩開ym架,不過依家玩到好無意思所以無玩

我目前係單身!

引用:
原帖由 DMMP 於 2006-9-18 01:40 AM 發表

我以前都係玩開ym架,不過依家玩到好無意思所以無玩

我目前係單身!
單身幾好,無咩負擔同包袱,鐘意點都得:P
ym嘛...D人好怪,D開cam人仲怪。

引用:
原帖由 diorshum 於 2006-9-18 01:43 AM 發表

單身幾好,無咩負擔同包袱,鐘意點都得:P
ym嘛...D人好怪,D開cam嘅人仲怪。
係,想去邊想做咩都無人理!加上我仲係自己一個人住仲自由!

不過有時靜得濟又會感覺好孤獨,人就係咁賤:014:

ym好多飛機cam........d人又唔自量力..........:014:

引用:
原帖由 DMMP 於 2006-9-18 01:47 AM 發表

係,想去邊想做咩都無人理!加上我仲係自己一個人住仲自由!

不過有時靜得濟又會感覺好孤獨,人就係咁賤:014:

ym好多飛機cam........d人又唔自量力..........:014:
哈哈,靜得滯咪搵d野攪下囉!出下街,搵D朋友吹下水、飲返杯,
好就女人,唔好就累人,好就男人,唔好就難忍...
我無你問題,因為我比較鐘意自己一個:)
ym,除左飛機cam,仲有易服,攪野cam都有!

引用:
原帖由 diorshum 於 2006-9-18 01:51 AM 發表

哈哈,靜得滯咪搵d野攪下囉!出下街,搵D朋友吹下水、飲返杯,
好就女人,唔好就累人,好就男人,唔好就難忍...
我無你嘅問題,因為我比較鐘意自己一個:)
ym,除左飛機cam,仲有易服,攪 ...
唔係啊?依家ym咁過隠架!!

你都一個人住?

你地好呀...

add我係msn講,呢度講好慢!

引用:
原帖由 matsumoto 於 2006-9-18 01:54 AM 發表
你地好呀...
你好!:013:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆