上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 國寶冷門推介~

收藏  |  訂閱
58  2.0k

引用:
原帖由 玄武魂 於 2006-9-19 08:54 PM 發表
老實講......今日我都留意左呢場波好耐,飛....多人落...但倍率都只係跌左0.5咁多
而且愛華頓講到明今晚只會出二線兵去應付呢場波,同埋試陣
主場好似係用人做草皮,愛華頓未必未能適應咁既環境,所以就算隔左兩個級 ...
國寶多謝閣下加以提供資料~謝謝~:007::007::007:

引用:
原帖由 feifei6670 於 2006-9-19 09:06 PM 發表
恩,这个杯很多爆冷的.....
普次毛斯我也有点怕,国宝兄,你怎么看?
佢而家回緊水~:007::007::007:
話穩就一定唔係ga ar~:022::011::022:
小心選之啦~:019::019::019:

引用:
原帖由 盤神 於 2006-9-19 09:06 PM 發表
門)李察胡禮
(後)歷斯確特
(後)尼史密夫
(後)約保
(後)華亞
(中)奧士文
(中)卡希爾
(中)西蒙戴維斯
(中)雲達美迪
(中)菲臘尼維利
(前)安祖莊遜

今日公布陣形....卡斯利 阿迪達 ...
盤神兄~唔該晒呀~;););)

国宝兄,我看这场球,是否走水比较多?一球,比较看好,个人意见,请国宝兄指点一下,

引用:
原帖由 stap133 於 2006-9-19 09:15 PM 發表
国宝兄,我看这场球,是否走水比较多?一球,比较看好,个人意见,请国宝兄指点一下,
睇佢ge禾禾只得5.7倍~:011::011::011:
0:0 / 1:1都同時熱左~:022::022::022:
又好似唔會贏一粒咁喎~:019::019::019:

盤神兄.....我想要出場名單個網!!!send比我^^

引用:
原帖由 玄武魂 於 2006-9-19 09:20 PM 發表
http://www.macauslot.com/soccer/html/ch-index.html

好难体。。。。。

引用:
原帖由 玄武魂 於 2006-9-19 09:20 PM 發表
國寶比左你...

我估佢個個準d 掛...

唔敢買..... 睇唔通  .. 支持你WIN

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆