有問題問丫....入黎睇睇

收藏  |  訂閱
27  714

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:11 PM 發表
點樣架?
我好似有睇過D POST有講...不過唔係好明@@"
真係得架咩?
真係得架,我自己都有練開,其實都唔係唔好難練,係類似忍尿咁既動作咋嘛,你可以得閒試試,我做左好多年都唔會話好鬆,有時做緊果時,試下夾下佢,佢仲開心添呀~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:15 PM 發表

真係得架,我自己都有練開,其實都唔係唔好難練,係類似忍尿咁既動作咋嘛,你可以得閒試試,我做左好多年都唔會話好鬆,有時做緊果時,試下夾下佢,佢仲開心添呀~
嘻嘻.....其實佢會唔會FEEL到你夾佢架....我都試過..不過好似冇咩反應咁...可能我唔識啦...

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:18 PM 發表

嘻嘻.....其實佢會唔會FEEL到你夾佢架....我都試過..不過好似冇咩反應咁...可能我唔識啦...
我覺得佢feel到,因為feel到佢果d時間會特別肉緊的~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:19 PM 發表

我覺得佢feel到,因為feel到佢果d時間會特別肉緊的~
其實係長夾定係夾一下下咁架?

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:23 PM 發表

其實係長夾定係夾一下下咁架?
一下下的夾,當然冇可能連續夾幾下啦~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:24 PM 發表

一下下的夾,當然冇可能連續夾幾下啦~
之但係呢..佢舊野係我入面...我好似唔夠力夾? 即係我都FEEL唔到係夾緊...咁其實有冇夾到呢?

可能你夾得唔緊,正常你應該feel到才算~
慢慢黎啦,試試下就得~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:30 PM 發表
可能你夾得唔緊,正常你應該feel到才算~
慢慢黎啦,試試下就得~
呵呵..唔怪得之佢冇反應啦...原來我夾唔到....

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:32 PM 發表

呵呵..唔怪得之佢冇反應啦...原來我夾唔到....
其實平時都可以練這個動作的啦,練得多果度就唔會咁易鬆了~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:34 PM 發表

其實平時都可以練這個動作的啦,練得多果度就唔會咁易鬆了~
THX....我會努力架@@

前往最後回覆