我又有問題啦@@""做左問題少女TIM...PLS COME IN

收藏  |  訂閱
17  805

我又有問題啦@@""做左問題少女TIM...PLS COME IN

你地會唔會係呀爸呀媽張床度做愛架?!
我就未試過呀..好似好古怪咁...你地有冇呢?請分享@@

我就未試過喇,好似怪怪地吧~

回復 #2 紫眸 的帖子

係啦....我有FD係會係屋企人張床攪....真係好古怪@@
哈哈...同埋我男朋友唔俾我咁做架...佢話攪完有陣味...屋企人實知喎~

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:13 PM 發表
係啦....我有FD係會係屋企人張床攪....真係好古怪@@
哈哈...同埋我男朋友唔俾我咁做架...佢話攪完有陣味...屋企人實知喎~
梗係啦,所以我就唔會喇,係都去自己張床啦~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:16 PM 發表

梗係啦,所以我就唔會喇,係都去自己張床啦~
自己張床細...@@""""我男朋友果張係上下隔床黎架....
做果陣EE聲...勁恐怖呀.....

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:21 PM 發表

自己張床細...@@""""我男朋友果張係上下隔床黎架....
做果陣EE聲...勁恐怖呀.....
可以去時鐘酒店嘛,有d地方都幾舒適的呀~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:22 PM 發表

可以去時鐘酒店嘛,有d地方都幾舒適的呀~
係呀..我地都係去果D地方架....可能有間去得太多....而家去親佢都會話
"黎啦?...開定冷氣等我地"
勁攪笑.....

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:25 PM 發表

係呀..我地都係去果D地方架....可能有間去得太多....而家去親佢都會話
"黎啦?...開定冷氣等我地"
勁攪笑.....
你去開邊區果d多?

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-20 05:27 PM 發表

你去開邊區果d多?
嘻嘻...旺角囉....有D都幾乾淨架...同埋平囉(D呀姐好好人)

引用:
原帖由 viyen 於 2006-9-20 05:30 PM 發表

嘻嘻...旺角囉....有D都幾乾淨架...同埋平囉(D呀姐好好人)
我以前去開九龍塘果d多~

前往最後回覆