震旦問題 ~~~

收藏  |  訂閱
19  892

震旦問題 ~~~

個d sales 姐姐同我講話好多旦旦都係唔防水 ~
只可以係出面玩wo ~

如果係入面玩要加套 , 因為中間有駁口位 ~
不過其實個駁口位都好實下架wo ~
真係會入水嗎 ?  有冇人試過 ??

有冇人知銅鑼灣邊度有得買??

我用震蛋都冇用套果d架喎,都用到幾年,我覺得小心d唔好俾d水整到d電線就ok了~

引用:
原帖由 Nogard 於 2006-9-22 10:12 AM 發表
有冇人知銅鑼灣邊度有得買??
謝飛道 527-539 , 總統商場地庫有兩間 ~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-22 10:25 AM 發表
我用震蛋都冇用套果d架喎,都用到幾年,我覺得小心d唔好俾d水整到d電線就ok了~
因為我個個中間有個駁口位 <---但應該唔會入水 , 係唔係呀 ??
電線位就有個小孔

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 10:29 發表

謝飛道 527-539 , 總統商場地庫有兩間 ~
唔該哂~ 遲下去睇下先~~
有冇邊隻好介紹?

引用:
原帖由 Nogard 於 2006-9-22 10:41 AM 發表

唔該哂~ 遲下去睇下先~~
有冇邊隻好介紹?
你問下D SALES 姐姐啦 , 佢地會幫到你 ~
我昨晚前去完 ~ 叫 歡X 性商店
我建議買雙旦設計個D , 有兩隻旦 , 可以同時玩多樣
仲有如果壞左一個都仲有一個玩 ~ HEHE ...............

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 11:12 發表

你問下D SALES 姐姐啦 , 佢地會幫到你 ~
我昨晚前去完 ~ 叫 歡X 性商店
我建議買雙旦設計個D , 有兩隻旦 , 可以同時玩多樣
仲有如果壞左一個都仲有一個玩 ~ HEHE ...............
因為... 本人未接觸過呢樣野, 驚買錯 or 買左個唔襟用...
幾錢左右?

引用:
原帖由 Nogard 於 2006-9-22 11:14 AM 發表

因為... 本人未接觸過呢樣野, 驚買錯 or 買左個唔襟用...
幾錢左右?
我都係第一次買 , $7X ~ $2XX 都有 , 真係睇你要邊D ~
我就買左 $185 雙旦 個隻透明的 ~ 我覺得靚D ~
同埋我買最簡單個D , 唔要凸點呀 假狗咁 , 我怕我女朋友唔同我玩 ~

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 11:34 發表

我都係第一次買 , $7X ~ $2XX 都有 , 真係睇你要邊D ~
我就買左 $185 雙旦 個隻透明的 ~ 我覺得靚D ~
同埋我買最簡單個D , 唔要凸點呀 假狗咁 , 我怕我女朋友唔同我玩 ~
試過未??
如果ok 既我諗我都會買你買個隻試下

(P.S. 我係男, 買俾gf:007

前往最後回覆