震旦問題 ~~~

收藏  |  訂閱
19  890

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 10:31 AM 發表

因為我個個中間有個駁口位 <---但應該唔會入水 , 係唔係呀 ??
電線位就有個小孔
你果隻係膠做定係銀色的?

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-22 12:08 PM 發表

你果隻係膠做定係銀色的?
透明膠
唔知唔用套 , 裹面玩得唔得 ?

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 12:32 PM 發表

透明膠
唔知唔用套 , 裹面玩得唔得 ?
我覺得如果你想FOR裏面玩,我覺得買支假9會實際D LAW,震蛋咁短,防入去玩,整濕就無謂啦,如果係落D有潤滑既套,洗果時都難免會整濕到電線,基本上震蛋多數FOR外面用LAW,當然如果你買有D盒左既,一長一短果D就唔同玩法,長果支反而可以入去LAW,唔知幫唔幫到你,不過兩樣野我都有,你如果仲有問題可以再問我~

引用:
原帖由 紫眸 於 2006-9-22 01:05 PM 發表

我覺得如果你想FOR裏面玩,我覺得買支假9會實際D LAW,震蛋咁短,防入去玩,整濕就無謂啦,如果係落D有潤滑既套,洗果時都難免會整濕到電線,基本上震蛋多數FOR外面用LAW,當然如果你買有D盒左既,一長一短果D就唔同玩法 ...
我買個個就係一長一短果隻 ~
就係想長個支係入面玩 , 短就係出面玩 ~
最想知既係 , 因為長個支中間都係有駁口位 , 我想問個個駁口位會唔會入水架 ??
如果唔會就冇問題啦 ~ 而家就係唔想加個套係入面玩 ~

唔該唔該 ~

引用:
原帖由 Nogard 於 2006-9-22 11:36 AM 發表

試過未??
如果ok 既我諗我都會買你買個隻試下

(P.S. 我係男, 買俾gf:007
我都係男, 不過我唔係買俾GF , 係買俾自己同GF 玩的 ~
未試 ~

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 14:10 發表

我都係男, 不過我唔係買俾GF , 係買俾自己同GF 玩的 ~
未試 ~
其實我都係咁既意思~~
但我諗住買旦only, 唔買一長一短個隻

you can online buy it...i always buy
go to yahoo search sexy shop...

引用:
原帖由 Nogard 於 2006-9-22 02:16 PM 發表

其實我都係咁既意思~~
但我諗住買旦only, 唔買一長一短個隻
一長一短都係旦

只係 有正常的短旦 , 另加一個較長既旦 ~

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 14:45 發表

一長一短都係旦

只係 有正常的短旦 , 另加一個較長既旦 ~
睇黎我要見下實物先會明白
唔該哂你地

引用:
原帖由 Nogard 於 2006-9-22 02:53 PM 發表

睇黎我要見下實物先會明白
唔該哂你地
係呀 , 唔睇過實物都唔知要咩好架
問清楚D SALES 先好買 , 咁就唔怕LA ~

p.s.  你可能會俾佢最強震力嚇一嚇 , 因為真係好震 ~

前往最後回覆