请问下。。。我想问下。。我还是处吗???

收藏  |  訂閱
11  546

请问下。。。我想问下。。我还是处吗???

那天男友用手指插入我过度,然后玩过一阵,我妈打电话来叫我返屋企。。。。
所以就快快穿好回家lor。。。返到屋企果度中好湿,我就用手去摸下lor...点知摸到点血咧。。。
我好惊啊。。。就立刻打给男友,同他讲lor。。。呜呜呜。。。
甘我是不是破左处啦。。。???????

如果只是手指已經有機會穿左膜但應該只是穿了一點點 應該仲係半個處女掛= ="因為我都唔知點答您好 但唔好太擔心係又好唔係又好LA 我覺得唔好太介懷您做得呢一步就預左 但手指GE粗到 應該未至於整個模弄穿只是穿了一部份GE

破左啦....阿靓女 :022:

引用:
原帖由 kamelui 於 2006-9-22 09:51 PM 發表
如果只是手指已經有機會穿左膜但應該只是穿了一點點 應該仲係半個處女掛= ="因為我都唔知點答您好 但唔好太擔心係又好唔係又好LA 我覺得唔好太介懷您做得呢一步就預左 但手指GE粗到 應該未至於整個模弄穿只是 ...
那天舆男友玩是拜三来的。。。。。(那天只插一个手指〕
然后那天拜4早上再玩lor。。。。好难才插得入2支手指。。。。。。
但是男友讲我果度太细了。。。。他怕我痛。。。。所以我们没有ML。。。。。(那天都有流些小血哦。。。。〕

甘我们下次真正ML时,我还会流血吗。。。。?????

多數都會GE但2隻手指您都放得入都唔怕會好痛了....但這個行為唔好再做因為好怕會完全整穿個膜但有可能已經完全穿了

引用:
原帖由 kokling 於 2006-9-22 10:00 PM 發表
破左啦....阿靓女 :022:
但我不是流好多血哦。。。。
我看过破处的AV啊。。。。
她们流好多好多血咧。。。。。。。

但我就没流甘多啦。。。。

肉體上 .......免強地只可說半個 , 基本上都唔係處 ~
心靈上........你已經唔係 ~

引用:
原帖由 kamelui 於 2006-9-22 10:10 PM 發表
多數都會GE但2隻手指您都放得入都唔怕會好痛了....但這個行為唔好再做因為好怕會完全整穿個膜但有可能已經完全穿了
男友好似没插晒两支手指我就叫左啦。。。。
不知咧。。。插两支手指时真的好痛好痛啊。。。。。。

引用:
原帖由 icorps 於 2006-9-22 10:15 PM 發表
肉體上 .......免強地只可說半個 , 基本上都唔係處 ~
心靈上........你已經唔係 ~
噢。。。
甘得啦。。。
我只想问个明白jer。。。。

甘我不是处左啦。。。。。。。

前往最後回覆