男士們~有冇呢個現象呢!?

收藏  |  訂閱
7  1.1k

男士們~有冇呢個現象呢!?

1:我發覺我柯尿哥陣~~~一有人係旁邊一齊柯ge話~就柯唔出= =~~咁樣有冇問題ga?
2:種有~打得飛機多會腎虧喔= =?
3:the last problem is你地幾多歲開始打飛機~打左幾耐~?
希望各位幫我解答以上的問題~小弟感激不盡

引用:
原帖由 dmwf 於 2006-9-23 05:51 AM 發表
1:我發覺我柯尿哥陣~~~一有人係旁邊一齊柯ge話~就柯唔出= =~~咁樣有冇問題ga?
3:the last problem is你地幾多歲開始打飛機~打左幾耐~?
1.  都會的, 不過不會痾唔出, 慢o的囉.

2. 睇下多成點, 但, 太多的話, 個腎無事, 條 j 都無命啦.

心理問題,我都會...無啦啦做咩要一齊屙,貪過癮咩...

咪打到精盡人亡就係啦...適可而止...

1.系你自己的心理作用

2.次数过多,会造成肾亏的,兼且以后的性生活会出现早泄现象.建议尽量控制次数.一个星期三次甘多.但系一般来讲以第二日5觉得疲劳为标准.

點先叫次數過多!?

#1 - 咁你咪入廁格囉,但你有你柯,唔駁驚喎
#2 - 都唔會既,但唔好咁密
#3 - 11歲

引用:
原帖由 dmwf 於 2006-9-23 05:51 AM 發表
1. 又唔會喎
2. 我覺得唔會囉
3. 應該係中一or中二啦

前往最後回覆