[英格蘭] 一場贏左9成ge賽事又點下注好呢?

收藏  |  訂閱
27  1.6k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2006-9-23 01:08 PM 發表
歐聯 23/08/2006 主 勝 薩格勒布戴拿模 2:1(0:1)
更正,新主場 阿仙奴贏過:024:
指聯賽ma~:001::001::001:

我就覺得里昂抵博~大家歐聯留力互相抵消~
里昂嬴兵原主場實力狀態~~~~~

引用:
原帖由 GUSTAV 於 2006-9-23 01:58 PM 發表
支持國寶兄...作日國寶兄所講的鬼盤好準....其實看國寶兄D分析都好獨到,,,,雖然前排開出來的結果中唔到(可惜).....加油
其實每位巴打出post都係希望同大家分享吓自己ge心得啫~:007::007::007:
中唔中係其次~(當然中埋就更加有說服力啦:013::013::013
希望大家可以從繁為簡清楚當中ge賽事而已~;););)

引用:
原帖由 『著迷』 於 2006-9-23 02:04 PM 發表
1.16倍主勝..
邊有肉食啊=.=
咁閣下咪諗吓點樣轉佢囉~:013::013::013:

引用:
原帖由 心水心水 於 2006-9-23 02:37 PM 發表
我就覺得里昂抵博~大家歐聯留力互相抵消~
里昂嬴兵原主場實力狀態~~~~~
1.53倍對住隊曾贏過佢ge里爾都話抵博~
見仁見智啦~:007::007::007:

乜前段咁似寫波評d人口吻既
anyway, 依小弟之見,阿仙奴嬴硬,差在嬴唔嬴到兩球
但亨利出番黎,個態唔知點,好既尤自可,唔好既......
都係主勝好d

SUPPORT國寶兄..
阿仙奴 都留意左佢好耐..
贏mu 同 漢堡 都有買,
今日主場係時候贏波啦.
周中歐聯又係 係主場,,
雲加乜都唔洗諗.
呢場去馬..
主場2連勝絛難道.
(計埋下場歐聯.)

引用:
原帖由 唔好嘈 於 2006-9-23 03:39 PM 發表
乜前段咁似寫波評d人口吻既
anyway, 依小弟之見,阿仙奴嬴硬,差在嬴唔嬴到兩球
但亨利出番黎,個態唔知點,好既尤自可,唔好既......
都係主勝好d
多謝閣下讚賞~:007::007::007:
當然主勝係最穩GE選擇啦~:014::014::014:
但就一定唔好怕熱AR~(好分ge就一定有危機ga ar~:007::007::007
大家最終目的係賽後有錢贏而唔係刻意求冷~:019::019::019:

引用:
原帖由 beckhamson7 於 2006-9-23 03:40 PM 發表
SUPPORT國寶兄..
阿仙奴 都留意左佢好耐..
贏mu 同 漢堡 都有買,
今日主場係時候贏波啦.
周中歐聯又係 係主場,,
雲加乜都唔洗諗.
呢場去馬..
主場2連勝絛難道.
(計埋下場歐聯.)
哈哈~:014::014::014:
連下場歐冠都預計埋贏波~:013::013::013:

1.16 倍:022: ,不如睇波算啦:024: