上一頁下一頁
發新話題

[J-League] 100%必win 岩岩收到電話

收藏  |  訂閱
54  3.0k

must win的...

引用:
原帖由 tempo997 於 2006-9-24 12:32 PM 發表
must win的...
垃圾,做咩唔入去我f u n k 你個post回應??
唔死都冇用....:014::014::014::014:

引用:
原帖由 波仔雪糕 於 2006-9-24 11:23 AM 發表

係呀 垃圾水精~
你 老 母 得 個 水 字
你 有 西 用 咩~:014:
唔好咁話人地啦........:017:

引用:
原帖由 seesontom 於 2006-9-24 12:34 PM 發表

唔好咁話人地啦........:017:
唔f u c k佢唔通f u c k老 母 咩,
佢 老 母 我就唔敢 f u c k喇,咁多男人上過,
個西又大唔好 f u c k,哈哈~~:014:

中唔中都好,我支持你~~~

引用:
原帖由 tempo997 於 2006-9-24 10:29 AM 發表
新潟天鵝 對 甲府風林  必定會開大  2.10

100%必win....大家可重注
~你買幾多?
~用咩途徑買?
~o係馬會投注站買請post彩票相
~o係馬會網上ewin買請cap圖
~唔o係馬會買請唔好叫人ko馬會
~冇買請唔好叫人重注
~你未夠18歲咪賭博
~估大細都係50%中, 何來100%中
~收電話淨係話一場開大定開細, 同埋之前d所謂堅料已經勁抄, 我勸你cut左向你俾料果條針啦...
~你賭咁多但又成日唔中, 似你俾馬會ko多d...

引用:
原帖由 柏(木木) 於 2006-9-24 01:34 PM 發表

你買幾多?
用咩途徑買?
~o係馬會投注站買請post彩票相
~o係馬會網上ewin買請cap圖
~唔o係馬會買請唔好叫人ko馬會
~冇買請唔好叫人重注
~你未夠18歲咪賭博
~估大細都係50%中, 何來100%中
~收電話淨係話一 ...
係喎. 叫人重注. 話 100% Win 硬. 咁自己買幾多呀 ? Cap 圖黎睇下好喎. 要知道呢度撞口神嘅柒頭皮都唔小
:017:

跟左50
吾好玩我

引用:
原帖由 multiplechoice 於 2006-9-24 11:05 AM 發表
佢朋友去左日本旅行,打電話話比佢知開大掛
:014::014::014: 精句 !!

上半場一球,下半場三球,唔得正@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆