點睇個BRA係適合自己?

收藏  |  訂閱
35  2.4k

引用:
原帖由 Charmmy_Kitty 於 2006-9-26 05:43 PM 發表

妳帶緊邊隻牌子Bra
而家就embry form
不過之前就用triumph
早排去買bra果陣試左n個牌子(真係試上身架)
覺得好果d都講晒出黎lu~

如果去試左,又唔買,選唔落手同埋想再去其他地方睇睇....咁會唔會好衰?

旺角彌敦道附近的一間BRA店,有人買過個度D BRA MA?

引用:
原帖由 yllek2006 於 2006-9-27 12:22 AM 發表
旺角彌敦道於亞皆老街交界,於匯豐銀行鈄對面,附近的一間BRA店
知唔知咩牌子,質量同價錢又如何?
果間就係easy shop la~

橙橙地的

Easy Shop d  Bra最平要幾多錢??

引用:
原帖由 yllek2006 於 2006-9-27 05:28 PM 發表
如果去試左,又唔買,選唔落手同埋想再去其他地方睇睇....咁會唔會好衰?
EASY SHOP D BRA 好唔好GA?
唔會既...好似買衫咁, 試左上身先覺得唔o岩, 都冇法架喎...
easy shop我覺得ok
引用:
原帖由 Charmmy_Kitty 於 2006-9-27 05:55 PM 發表
Easy Shop d  Bra最平要幾多錢??
最平果d「少女bra」(好似背心果d), 一百蚊樓下

我都有個難為情既問題呀,我發現我兩個胸差一個 cup size ..有時真係唔知個 bra 就邊個 size 好...有無辦法可以調整番差唔多 size 呢?係咪因為長期側住一邊身訓覺而攪成咁呢?雖然人地唔覺,但係自己會覺得尷尬囉。萬分感激!

easy shop 價錢方面, 最平既一百左右, 普通既百幾至二、三百都有
Triumph的T-SHIRT BRA 就about 百幾 up to 2百

好難同你講邊d好,,買bar 要自己試過才知的

前往最後回覆