上一頁下一頁
發新話題

[轉帖][PS2DVD]太空戰士XII / 最終幻想 XII[USA]

收藏  |  訂閱
67  15.1k

引用:
原帖由 bele 於 2006-10-2 19:25 發表

如果ps2 hd己install ff12,不用delete,你可以直接用winhiip 將patch apply到ps2 hd,而不用在pc hd上做,無記錯應該可以咁做,因我用hdl dump所以唔sure
let me try try..thanks thanks!!!!

美版係咪load唔到日版save?

wait for long time
thx

講到底....即係依個係full verson?
我驚dl錯測試版...:006:

Thanks for sharing!!!!!!!!!

講清楚d
係測試版定係full verson

引用:
原帖由 chun198822 於 2006-10-2 10:46 PM 發表
講清楚d
係測試版定係full verson
我下載了測試,很像是正式版冇感覺倒係測試版,玩的時候又正常又可以SAVE

如果係測試版應該唔可以SAVE先係

唔明點解TLF果邊個個都話係一隻beta版

引用:
原帖由 YUUNA 於 2006-10-2 11:20 PM 發表

我下載了測試,很像是正式版冇感覺倒係測試版,玩的時候又正常又可以SAVE

如果係測試版應該唔可以SAVE先係

唔明點解TLF果邊個個都話係一隻beta版
日文版我會信TLF講,英文版我會信鬼佬講:013:

引用:
原帖由 bele 於 2006-10-2 11:52 PM 發表

日文版我會信TLF講,英文版我會信鬼佬講:013:
明白了原來TLF都係唔能夠完全相信晒既,謝謝bele版主

bele, u r so smart!!!

anyway, thanks alot!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆