上一頁下一頁
發新話題

PS2DVD-GANT 龍珠Z 烈斗 !NEO(JAP)(FULL)(新增DBZ Sparikng Neo全人物存檔)

收藏  |  訂閱
254  39.2k

請問點燒落碟度呀....thanks:022:

bele 我想問你套片19秒果度點樣按出黎?
下腳 之後 又閃 又打上去咁

試到了-.-

引用:
原帖由 holzzz 於 2006-10-16 12:28 AM 發表
我 copy 左個 save 檔落 ipod ,
入到 ar max 入面 detect 到我部 ipod , 但係 detect 唔到入面個 save 檔 ....
點解會咁 ge ?

個 save 檔洗唔洗改名呀 果d野架  ?
原本我部老爺mp3 player都認不到個save,但用下面個軟件,format HDD模式,就解決這個問題,因為呢部老爺機我己經唔用,format 後讀不讀到mp3己經無所謂,而你用ipod我就唔suggest你用呢個軟件format,不過如果其他人遇到同樣問題,可以一試這個方法

附件

usboot-v1.67.rar (349.09 KB)

2006-10-16 13:46, 下載次數: 41

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-10-15 06:01 PM 發表

睇完之後超再同你打
幾時得閒:014:
我無興趣同人對打

幾隻rpg都未玩爆,超唔得閒:013:

等我話你知咩叫勁啦ccc

http://www.youtube.com/watch?v=2UZMSI7nl6E

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-10-16 01:59 PM 發表
等我話你知咩叫勁啦ccc

http://www.youtube.com/watch?v=2UZMSI7nl6E
同木頭人打有乜咁巴閉:022:,咁既料就唔好俾人睇啦,笑鬼死人:014:,郁都唔郁,俾著我可以連招連到尾:001:

引用:
原帖由 bele 於 2006-10-16 02:06 PM 發表

同木頭人打有乜咁巴閉:022:,咁既料就唔好俾人睇啦,笑鬼死人:014:,郁都唔郁,俾著我可以連招連到尾:001:
cccc :014:

引用:
原帖由 bele 於 2006-10-16 01:49 PM 發表

我無興趣同人對打

幾隻rpg都未玩爆,超唔得閒:013:
唉好悶

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-10-16 02:24 PM 發表

唉好悶
我對格鬥game興趣不大,雖然我鐘意睇龍珠,但sparkikng neo只玩到布歐篇,rpg/adv先係我杯茶,原本玩緊大神美版同Valkyrie Profile 2美版,點知中途殺出ff12:022:,你話我幾唔得閒:cool:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆