上一頁下一頁
發新話題

[J-League] [無私分享]6/10 keong心水推介

收藏  |  訂閱
51  1.4k

引用:
原帖由 dennislcf 於 2006-10-6 04:53 PM 發表

同我諗既完全一樣
我諗緊買唔買波膽 1:1 或者 0:0 ( 0:0 真係未見過日職開)
馬會開鬼盤.. 個大升水.. 1.4-->1.45 (細由2.7 -->2.55) -- 昆人買大
1:1/ 2:2 由9倍 升到10 倍... 3:3 唔知由幾多落到29倍 -- 昆人買大

心諗 和/和 5.3 超低... 呢個似樣丫..

大家不坊留意下d 波膽,半全場,兩邊全部一樣倍率,少見!!
即係代表馬會今場都係 15/16 , 度唔好邊隊win
不過   讓球
京都不死鳥[0 / -0.5] 2.10
大宮松鼠 [0 / +0.5]  1.76

呢場小弟唔玩 :008:

引用:
原帖由 keong999 於 2006-10-6 05:04 PM 發表
屈福待vs富咸翻版盤口:007:
唔好講呢場啦... 明明係有勝負... 陰差陽錯先會和.. 尾個5分鐘, 一定唔係莊家既劇本.

引用:
原帖由 smronald 於 2006-10-6 05:07 PM 發表
大家不坊留意下d 波膽,半全場,兩邊全部一樣倍率,少見!!
即係代表馬會今場都係 15/16 , 度唔好邊隊win
不過   讓球
京都不死鳥 2.10
大宮松鼠   1.76

呢場小弟唔玩 :008:
同意~玩單雙好過:014:

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-6 05:09 PM 發表

唔好講呢場啦... 明明係有勝負... 陰差陽錯先會和.. 尾個5分鐘, 一定唔係莊家既劇本.
係唔係莊家既劇本!!尼樣就吾G了:008:

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-6 05:07 PM 發表

馬會開鬼盤.. 個大升水.. 1.4-->1.45 (細由2.7 -->2.55) -- 昆人買大
1:1/ 2:2 由9倍 升到10 倍... 3:3 唔知由幾多落到29倍 -- 昆人買大

心諗 和/和 5.3 超低... 呢個似樣丫..
尼場太難估了~玩吾過

引用:
原帖由 handsomeyin 於 2006-10-6 04:49 PM 發表
support
多謝閣下支持:007:

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-6 04:51 PM 發表

平半, 下盤上算D... 因為我估細既和波
禾放棄尼場,淨buy單雙!!!

我選[雙]係有因的~~
一點同英超富咸數據相合,加上自己又see好和/下盤
單雙1/2機會中又好分,所以買雙較有彈性

good~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆