[J-League] 入球大 my selection

收藏  |  訂閱
16  711

入球大 my selection

My final decision with the following amendment.....

$1000-  3x1 入球大
星期六 5 磐田山葉 對 大宮松鼠 3.5 ---- 2.0
星期六 6 鹿島鹿角 對 千葉巿原 3.5 ---- 1.95
星期六 7 川崎前鋒 對 甲府風林 3.5 ---- 1.75

$2000 - 2x1 入球大
星期六 6 鹿島鹿角 對 千葉巿原 3.5 ---- 1.95
星期六 7 川崎前鋒 對 甲府風林 3.5 ---- 1.75

$1000 - 2x1 主
星期六 5 磐田山葉 對 大宮松鼠
星期六 7 川崎前鋒 對 甲府風林

SEE YOU !!

咁早??  我跟了先, 你嘅專長

我其實好驚3.5球果o的大細波

引用:
原帖由 5201437 於 2006-10-13 23:19 發表
我其實好驚3.5球果o的大細波
Don't place it first.

引用:
原帖由 5201437 於 2006-10-13 23:17 發表
咁早??  我跟了先, 你嘅專長
For safety, wait until tomorrow....

I need WIN on today first....

And make final decision on tommorrow morning....

我的意見
條5X1 可買 $50 , 跟住再買條 5X16 (最少有三關勝出) 每注$10 (Total: $210)
如兩注都中$2440 (正贏$2230) wah 正

跟住選一場大注單場(大機會的) wah 正!!!

我的口頭禪  " 賭錢最緊要就係點樣運用有限嘅金錢, 贏最大嘅利益!!!!!
純屬自己意見!!!

但我會明天先買~~~~
casper68 兄 你明天放假???

你明天唔駛返工??

引用:
原帖由 5201437 於 2006-10-14 00:02 發表
你明天唔駛返工??
yeah i'm on leave.

五日工 or 長短周???

我明天長周要返工, 唉~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 5201437 於 2006-10-14 00:25 發表
五日工 or 長短周???

我明天長周要返工, 唉~~~~~~~~~~~~~
5 day work ( formal ), but alway.... 長周...

:008:

I have many friends... here.... they couldn't know my name....

前往最後回覆