上一頁下一頁
發新話題

[轉貼][PS2] 惡霸 / 魯尼 Bully [USA] (2條link) + Canis Canem Edit [PAL]

收藏  |  訂閱
133  26.4k

引用:
原帖由 kc10815 於 2006-11-1 12:48 PM 發表
咁你反轉黎load有無lag機??
我打直load就好多時lag機
打車輪load成分鐘
都有, 不過少d囉...
有時load唔切個畫面, 係條馬路度行行下會跌左落水, 之後話我passed out...

引用:
原帖由 kc10815 於 2006-10-31 09:08 PM 發表
>.<
我燒左2隻....兩個唔同既種.......
成日lag.........又會hang
用imation.........
燒左幾十隻game都無事
係呢隻咁麻煩!!!!!!!!!!
我愈玩佢佢就愈lag....
愈lag就愈想玩.......
頂!!!!!!!!
唔只係你用imation燒有問題,連我用imation燒一樣有問題

我開頭唔多識野買imation黎燒PS2 GAME點知有好多GAME既CG動畫唔係lag就係播一半就Cut咗

之後我就時常上D燒錄區睇下D碟既牌子評價,發覺係 MITSUBISHI 同埋 VERBATIM 係最高

於是我紌簡咗用 VERBATIM 燒出黎隻隻都很正常CG動畫不再有lag既情況,連E隻個個話燒出黎都有問題既

BULLY我都一樣非常正常,不會有Load唔切既情況,換場景大約十秒左右

我希望成日話燒出黎話有問題既朋友可以考慮一下E個牌子

感恩大大的無私提供

引用:
原帖由 YUUNA 於 2006-11-1 09:36 PM 發表

唔只係你用imation燒有問題,連我用imation燒一樣有問題

我開頭唔多識野買imation黎燒PS2 GAME點知有好多GAME既CG動畫唔係lag就係播一半就Cut咗

之後我就時常上D燒錄區睇下D碟既牌子評價,發覺係 MIT ...
但係我用左imation好耐個lor喎...隻隻都冇事, 係呢隻先係咁...
我燒過既game應該都不下一百隻...

咁就大大碌.......買左100隻裝imation......用左1/4到...
之前燒落既game又無樓上大大講既cg lag...
bully先係咁
我叫左fd燒過隻....if都係唔得唯有試下大大所講既brand
p.s. 我係用imgburn, asus $2xx既burner
1 gb ram celeron 2.26ghz (dual core)

唔理啦,聽日收工要即刻去旺電入貨!!
買定黎看門口!!
打到10幾%
窒住窒住無得玩好慘!!
順手去買埋洗頭果d碟!!

我等了好久~~謝謝大大分享~~非常感謝大大的分享~~給你放煙火!!

引用:
原帖由 小小小康子 於 2006-11-2 01:25 AM 發表

但係我用左imation好耐個lor喎...隻隻都冇事, 係呢隻先係咁...
我燒過既game應該都不下一百隻...
正確黎講用imation黎燒並非全部唔得,例如一D接近4GB既GAME用imation黎燒就死硬

不過我還留番少部分imation碟用黎燒D 1至2GB 既game同埋燒DATA

3至4GB就要用番VERBATIM,如果用imation就會浪費咗隻碟嫁喇

一路bt一路燒會唔會有影響?

買左啦!!$130---50隻
mitsubishi
dvd-r
1-16x....
made in taiwan
今晚返去再燒
希望玩到啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆