上一頁下一頁
發新話題

[轉貼][PS2] 惡霸 / 魯尼 Bully [USA] (2條link) + Canis Canem Edit [PAL]

收藏  |  訂閱
133  26.3k

正game 一隻

GOOD THX!

幫幫第二個seed,無seed

引用:
原帖由 courseten 於 2006-10-21 07:02 PM 發表
all of them can 't play
ys..............
我係load圖果時,load果幅體育阿蛇收人咸畫ge圖
整左幾個種落黎
燒過6隻碟
龜哂=w=

可以講一講由解壓到燒錄整個程序and用咩software ma?

我燒過一次出來~ 但 load 到咁上下佢叫我入番隻dics落去~ 但我冇take過隻dics 出來wow~

幫幫手~ thx~

我又係咁wo~  load得好慢.....load到好似hand左機咁,係咪隻種有問題呢?
有冇人可以解決到呢?

thx for sharing

引用:
原帖由 joey0107 於 2006-10-24 02:57 AM 發表
我又係咁wo~  load得好慢.....load到好似hand左機咁,係咪隻種有問題呢?
有冇人可以解決到呢?
我覺得係你用埋晒D平碟既問題
E隻野我都有下,係下第2粒種,DVD R用VERBATIM 8X-R,軟件用Alcohol 120%,速度4x
燒過兩隻一隻自己一隻比朋友,兩隻燒出黎都一樣唔知己鬼順,我而家已經玩到學校外面,從冇死個機

引用:
原帖由 YUUNA 於 2006-10-24 04:13 PM 發表

我覺得係你用埋晒D平碟既問題
E隻野我都有下,係下第2粒種,DVD R用VERBATIM 8X-R,軟件用Alcohol 120%,速度4x
燒過兩隻一隻自己一隻比朋友,兩隻燒出黎都一樣唔知己鬼順,我而家已經玩到學校外面,從冇死個機
咁你轉場景個時洗唔洗load?
右下角有冇'bully"既loading畫面??

引用:
原帖由 godfather14302 於 2006-10-24 05:03 PM 發表

咁你轉場景個時洗唔洗load?
右下角有冇'bully"既loading畫面??
當然有不過load十秒左右

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆