[轉貼][PS2] 惡霸 / 魯尼 Bully [USA] (2條link) + Canis Canem Edit [PAL]

收藏  |  訂閱
5  26.4k

引用:
原帖由 joey0107 於 2006-10-24 02:57 AM 發表
我又係咁wo~  load得好慢.....load到好似hand左機咁,係咪隻種有問題呢?
有冇人可以解決到呢?
我覺得係你用埋晒D平碟既問題
E隻野我都有下,係下第2粒種,DVD R用VERBATIM 8X-R,軟件用Alcohol 120%,速度4x
燒過兩隻一隻自己一隻比朋友,兩隻燒出黎都一樣唔知己鬼順,我而家已經玩到學校外面,從冇死個機

引用:
原帖由 godfather14302 於 2006-10-24 05:03 PM 發表

咁你轉場景個時洗唔洗load?
右下角有冇'bully"既loading畫面??
當然有不過load十秒左右

引用:
原帖由 Uncle陳 於 2006-10-29 09:28 PM 發表
咁E加  買靚碟 OR 減肥燒錄  好牙

剛剛2個方法試灑都唔得
隻碟叫 e-blue dvd-r
都唔算廢嫁
買得e-blue dvd-r點解唔買VERBATIM dvd-r呢?

你E家變相買貴碟,又要再買過

我前一版都有講過我係用E隻牌子燒,乜你冇睇咩?

引用:
原帖由 kc10815 於 2006-10-31 09:08 PM 發表
>.<
我燒左2隻....兩個唔同既種.......
成日lag.........又會hang
用imation.........
燒左幾十隻game都無事
係呢隻咁麻煩!!!!!!!!!!
我愈玩佢佢就愈lag....
愈lag就愈想玩.......
頂!!!!!!!!
唔只係你用imation燒有問題,連我用imation燒一樣有問題

我開頭唔多識野買imation黎燒PS2 GAME點知有好多GAME既CG動畫唔係lag就係播一半就Cut咗

之後我就時常上D燒錄區睇下D碟既牌子評價,發覺係 MITSUBISHI 同埋 VERBATIM 係最高

於是我紌簡咗用 VERBATIM 燒出黎隻隻都很正常CG動畫不再有lag既情況,連E隻個個話燒出黎都有問題既

BULLY我都一樣非常正常,不會有Load唔切既情況,換場景大約十秒左右

我希望成日話燒出黎話有問題既朋友可以考慮一下E個牌子

引用:
原帖由 小小小康子 於 2006-11-2 01:25 AM 發表

但係我用左imation好耐個lor喎...隻隻都冇事, 係呢隻先係咁...
我燒過既game應該都不下一百隻...
正確黎講用imation黎燒並非全部唔得,例如一D接近4GB既GAME用imation黎燒就死硬

不過我還留番少部分imation碟用黎燒D 1至2GB 既game同埋燒DATA

3至4GB就要用番VERBATIM,如果用imation就會浪費咗隻碟嫁喇

引用:
原帖由 kc10815 於 2006-11-2 07:32 PM 發表
買左啦!!$130---50隻
mitsubishi
dvd-r
1-16x....
made in taiwan
今晚返去再燒
希望玩到啦
希望你玩唔玩倒都講聲證明唔係GAME既問題而係碟既問題

我是用 VERBATIM dvd-r 8X made in taiwan 同埋 made in japan 兩隻我都有

不過 made in japan 已經唔再出以後只好用 made in taiwan

前往最後回覆