上一頁下一頁
發新話題

[PSDVD]足球小將

收藏  |  訂閱
295  33.8k

剛開始玩, 俾cpu 狂炒...
thx!

有冇朋友仔可以講講點先易o的按到gd 以上, 個光圈好鬼難睇..

引用:
原帖由 ikazaf 於 2006-10-19 06:33 PM 發表
thx!

有冇朋友仔可以講講點先易o的按到gd 以上, 個光圈好鬼難睇..
我覺得好易按
你入戰鬥畫面一秒到啦禁一定得

Siilything 4ever

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-10-19 06:32 PM 發表
bele where
你明白點解我唔開msn啦:014:

引用:
原帖由 bele 於 2006-10-19 06:36 PM 發表

你明白點解我唔開msn啦:014:
你唔識打中文用手寫板架嘛:014:

引用:
原帖由 ikazaf 於 2006-10-19 06:33 PM 發表
thx!

我都摸索緊:017:

引用:
原帖由 bele 於 2006-10-19 06:37 PM 發表

我都摸索緊:017:
呢排有無下載A片

[原創SEED] [SOD]婦產科痴漢醫生10人隊出發!(by 摳阿巴)
【影片簡介】:
『SODcreate』拍製,[SOD]發行

出擊連左右都分不清的初診患者!初次的M字大開腳診療台體驗
出擊!初診患者!因為是第一次上婦科醫院,所以就算診療動作越來越色也沒有關係!
用手摀住自己喘息的小嘴,又羞恥又享受的表情真是讓人興奮!年輕人妻,大學生…
坐上M大開腳的診療台,毫無防備得露出性器!
大腿張開的布簾對面就是痴漢隊,愛怎麼做就怎麼做,愛怎麼插入就怎麼插入!
(translated by adonis_7)
封面眼睛加上黑線的,在影片裡全都看得見!

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-10-19 06:37 PM 發表

你唔識打中文用手寫板架嘛:014:
你out啦,宜家可以用聲控輸入中文

引用:
原帖由 傻聰 於 2006-10-19 06:34 PM 發表

我覺得好易按
你入戰鬥畫面一秒到啦禁一定得
試o下先~.~, 好似好o的, 但係我覺得佢個光圈計算準確度係同肉眼睇既唔同ga lor, 可以話你有你按, 佢有佢計..=.=

o的隊友get 到個波係o米只識轉chi wai ga..=.=次次一有波就pass 俾我...無論我幾遠都係....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆