[J-League] 浦和紅鑽vs川崎前鋒出場陣容

收藏  |  訂閱
25  621

浦和紅鑽vs川崎前鋒出場陣容

2006 年 10 月 21 日 (星期六) 15:00  
  日本職業聯賽  
             浦和紅鑽  
                  門 將  
              山岸範宏  
                  後 衛  
蘭尼 堀之內聖 田中鬥莉王  
                  中 場  
邦迪 山田暢久 三都主 平川忠亮 鈴木啟太  
                  前 鋒  
       華盛頓 田中達也  

川崎前鋒  
                  門 將  
              吉原慎也  
                  後 衛  
伊藤宏樹 寺田周平 佐原秀樹  
                  中 場  
森勇介 中村憲剛 S.馬卡奧 馬治林 谷口博之  
                  前 鋒  
     我那霸和樹 祖連奴  

浦和紅鑽小野伸二無正選....:022:
川崎前鋒full team

咁你覺得邊隊會win呢

陣容都有埋?  Thank you!~!

我鍾意~川崎前鋒....多D...受讓

引用:
原帖由 colourfung 於 2006-10-21 01:11 PM 發表
咁你覺得邊隊會win呢
有華盛頓 、我那霸和樹 、祖連奴.....大最穩陣,
如要揀.....我搏川畸+1不敗

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2006-10-21 01:14 PM 發表

有華盛頓 、我那霸和樹 、祖連奴.....大最穩陣,
如要揀.....我搏川畸+1不敗
但係浦和紅鑽己經連續好幾場不敗喎!!!!!

引用:
原帖由 colourfung 於 2006-10-21 01:17 PM 發表

但係浦和紅鑽己經連續好幾場不敗喎!!!!!
啱數,和波買川畸+1咪收錢:014:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-10-21 01:13 PM 發表
陣容都有埋?  Thank you!~!

我鍾意~川崎前鋒....多D...受讓
我都轉軚,買川崎前鋒+1同插大:007:

我都大大力插左下..:003:

支持!

我都買左$800讓客,一齊收錢

唉!又要等

1:0 希望前鋒係杜堡翻版啦

前往最後回覆