上一頁下一頁
發新話題

[轉貼][PS2 DVD] Pro Evolution Soccer 6 [PAL] [ENGLISH]

收藏  |  訂閱
107  22.9k

引用:
原帖由 man1394 於 2006-10-24 11:29 PM 發表
有冇人試過係咪英文0.0?
全英文菜單及旁述

引用:
原帖由 aptpll 於 2006-10-25 01:31 AM 發表

全英文菜單及旁述
再次多謝樓主,我已經玩緊la,

正過winning 10 好多,有雷丁,屈福特&錫菲聯用,:006::006:

車仔有A.Cole,利記有古治,皇馬有雲佬;););)

引用:
原帖由 rickychanwkma 於 2006-10-25 02:42 AM 發表

正過winning 10 好多,有雷丁,屈福特&錫菲聯用,:006::006:

very good

Thank you very much!!

引用:
原帖由 rickychanwkma 於 2006-10-25 02:42 AM 發表

唔係喎,點解我裡面乜都冇,英超裡面只有阿仙奴,和曼聯是真實球隊
其它都唔係真實球隊喎,點解呢 ?

thx

引用:
原帖由 bugman 於 2006-10-25 03:28 PM 發表

唔係喎,點解我裡面乜都冇,英超裡面只有阿仙奴,和曼聯是真實球隊
其它都唔係真實球隊喎,點解呢 ?
不嬲英超都唔齊版權架啦... e家有2大球會算唔錯架喇
不過除左球員名單球衣, 加多左幾隊之外, 仲多左好多球員"樣"
難度也好像提高了點 ^^ pes 幾時都係比 winning series 好 ^^
始終足球都係歐洲市場比較大

引用:
原帖由 卍亞米卍 於 2006-10-25 04:19 PM 發表

不嬲英超都唔齊版權架啦... e家有2大球會算唔錯架喇
不過除左球員名單球衣, 加多左幾隊之外, 仲多左好多球員"樣"
難度也好像提高了點 ^^ pes 幾時都係比 winning series 好 ^^
始終足球都係歐洲 ...
e.g 法國列貝利,佢今集有show;);)

韋斯咸迪維斯係長頭髮~:014::014:

但係德甲得番拜仁一隊

幾時有改版出~
d波好樣衰:020:

咁少人reply gei???
正野
thz~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆