上一頁下一頁
發新話題

[6/5]《海賊王 One Piece》361-380 Final清晰版合集 楓雪字幕組

收藏  |  訂閱
115  699.3k

引用:
原帖由 himhimhim 於 2007-1-8 17:51 發表

all係One Piece ANIME name~:041:

belive 大家鍾意:045:
你都好好心機喎:131:
我都有了,thanks

up293

引用:
原帖由 假面音符 於 2007-1-18 04:54 發表
为什么不出个完整集呢?
能不能帮忙搞个小点的!
怎樣完整集?

update 294

引用:
原帖由 lmx 於 2007-1-22 15:00 發表
嗯..
不知道楓雪和動漫新天地有什麼仇..
竟然在這打上卑鄙無耻!
:096:
勁,咁你都睇到
等我down集動漫新天地睇下先

引用:
原帖由 takki 於 2007-1-22 19:10 發表
我想問下....點解做做下路飛打cp9...拎key...依家冇o左ge??
依家做個d咩黎嫁=.=??..我唔明...
咪打緊cp9 law,你睇到d乜? 唔明

引用:
原帖由 takki 於 2007-1-22 20:09 發表

之前打打下..做左打巴基佢地ge??
291,292 因為聖誕新年,來個番外編
293,294 已經正常返了

引用:
原帖由 deltawu 於 2007-1-23 09:41 發表
哈哈~好多謝你o既分享!
難得你整理到咁好,咁齊,應有盡有!
thanks x 10000!

PS : 我download完D 音樂,有D開唔到,
而開唔到果D都係.zip 黎o既,
以下o既file我係開唔到o既:
One_Piece_Movie03
O ...
測試過了,全部ok
可能你未download完,個網當你down完
令到個檔不完整,所以開唔到
你唯有試多幾次啦
多謝支持

引用:
原帖由 alex106903 於 2007-1-26 07:14 發表
唔該可唔可以教我點樣開MKV格式既file吖?
我裝左嗰 k-late code pack 都係開唔到~
唔該哂~
照計應該開到的
試多次裝
Download [ K-Lite Codec Pack 2.83 FULL ]
用他預設的設定安裝
裝完他會用media player classic 播的

引用:
原帖由 himhimhim 於 2007-1-26 19:54 發表
好正ga~
會更新ga
步姐help大家做好多野,
我一定要做d野help步姐。:005:

步姐?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ...
多謝,我自己都整了的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆