上一頁下一頁
發新話題

[PS2DVD] Tales of Destiny remake

收藏  |  訂閱
101  21.5k

[quote]原帖由 bele 於 2006-12-2 03:37 PM 發表
請留意test 04 :044:  

4張都叉燒包wo

引用:
原帖由 JINGPLUS 於 2006-12-2 11:15 PM 發表

4張都叉燒包wo
你試下click一click個叉燒包:032:

THX~~
我個人最鍾意ge一集~~

我將bele版主既光碟測試圖貼出黎,以免大家麻煩續幅圖去查

本人機苻全部PS2 GAME都係用 Verbatim[威寶]日本製造 8x DVD-R 黎燒的,黃金賣緊$105蚊50隻(一筒)十分底用

當然燒E隻 Tales of Destiny 都唔例外啦!完全冇問題 Load 得十分暢順(我仲以為自己玩緊原裝)

我燒既方法是:用Alcohol 120%,速度用4x慢慢燒確保冇問題

之前隻美版 BULLY 有好多人話燒咗玩唔到,我用 Verbatim 黎燒一樣玩到 Load 得十分暢順

E隻 Kill Six 真係咁好嗎?但大家留意下第一幅圖佢既製造商是 Verbatim,所以我覺得 Verbatim 係最好唔知大家又點睇呢?

附件

感謝yuua君幫手貼圖

我對上面黎個測試有少少意見,test 04唔應該用we10 iso做測試,因為size太細,應該選擇4G以上 ISO測試,這樣,才可以檢測內外圈DVDR讀碟能力:071:

YE   HE~~~~~~~~~~~~~

幾時會出中文版呢...

真係唔該晒你啦

多謝哂你
搵左好耐la

回復 #1 bele 的帖子

Thx for your sharing .....hope thid for a long time ....thx a lots and
hope everyone have a nice day.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆