上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2008-3-30 11:58 PM 發表

其實我無懶,不過走左第二度玩,原來出便陰陽怪氣、固弄玄虛都係呢度安全啲。田草大熱仍然有唔錯表現,點樣先搵到致勝秘方,真係未搵到成日得個「玩」字!尤其第5場俾佢攪到信心跌到谷底,但睇番個派彩....又 ...
哈.....無論去左邊都記得要返下黎,有好野最緊要係呢到同大家一齊分享.....:023:
另外你講果個第二度我有時都會去睇下,可惜唔係幾明佢既運作,而我又唔記得寵物既名字填左乜,所以登入唔到留言版.....:035: :026:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-3-30 11:58 PM 發表

其實我無懶,不過走左第二度玩,原來出便陰陽怪氣、固弄玄虛都係呢度安全啲。田草大熱仍然有唔錯表現,點樣先搵到致勝秘方,真係未搵到成日得個「玩」字!尤其第5場俾佢攪到信心跌到谷底,但睇番個派彩....又 ...
原來出便陰陽怪氣、固弄玄虛都係呢度安全啲:096:

其他網啲友志在揾食:096: ,一早應該番啦:098:

呢度係你陀地,應該番嚟玩玩:041: 過料比女教友好過啦:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-3-31 01:15 AM 發表

哈.....無論去左邊都記得要返下黎,有好野最緊要係呢到同大家一齊分享.....:023:
另外你講果個第二度我有時都會去睇下,可惜唔係幾明佢既運作,而我又唔記得寵物既名字填左乜,所以登入唔到留言版.....:035 ...
你個名好似叫「羅拔」,今次成績都唔差喎!大熱門......:096:

附件

ScreenHunter_01 Apr. 02 23.15.jpg (93.45 KB)

ScreenHunter_01 Apr. 02 23.15.jpg

引用:
原帖由 dehum 於 2008-4-2 11:40 PM 發表

你個名好似叫「羅拔」,今次成績都唔差喎!大熱門......:096:
哈.....今日其實麻麻地,唔使輸係因為無買大飛,:041: 教主今日揀既呢批馬中到飛起,應該收錢收到手軟啦.....:023: :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-4-2 11:50 PM 發表

哈.....今日其實麻麻地,唔使輸係因為無買大飛,:041: 教主今日揀既呢批馬中到飛起,應該收錢收到手軟啦.....:023: :036:  
第5場位置Q都中唔到,贏唔到咩錢,尾場走遍各大網站,好多勁人都睇死「勇士」,臨場「友利多」落飛,預計澳系人馬做野,「白搭柏」手到拿來,票數真係值得參巧,隔夜大熱票戰略,谷草今次相當唔錯。

引用:
原帖由 dehum 於 2008-4-2 11:59 PM 發表

第5場位置Q都中唔到,贏唔到咩錢,尾場走遍各大網站,好多勁人都睇死「勇士」,臨場「友利多」落飛,預計澳系人馬做野,「白搭柏」手到拿來,票數真係值得參巧,隔夜大熱票戰略,谷草今次相當唔錯。
哈.....我雖然無睇死佢,不過都估到佢輸就一定係有馬刻意擺係佢前面,既然我都知道,咁相信"柏寶"同"賀賢"係賽前都一定知道,只係佢地可能無話比"韋達"同"蔡神仙"知,咁既然人地都無話佢知會搶過佢頭,所以都唔怪得"韋達"出閘後反應慢左兩秒啦.....:027: :096:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-4-2 11:59 PM 發表

教主,,pm我,,等我都去玩下,:071: :071:

教主 今個月20號馬會有[定額賠率]開始受注,由估騎師開始,遲啲會推至馬仔獨赢及位置:098:

教主要浦吓頭先得架:046: 吳定強,3,7埸:036:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-4-5 12:33 PM 發表
教主 今個月20號馬會有開始受注,由估騎師開始,遲啲會推至馬仔獨赢及位置:098:
咁......就大件事啦!好多騎師要努力少少,唔係好易被人話「要策騎爭取最佳名次」。:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆