上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

尾場强仔轉彎醒少少,中條正Q就唔駛輸,下次努力:043:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-17 11:23 PM 發表
尾場悤仔轉彎醒少少,中條正Q就唔駛輸,下次努力:043:
都算唔錯
下次加油!:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-16 09:00 PM 發表

你唔覺得勁彩寶蹄017場次熱至2.1倍唔掂、080場次5.7倍都唔掂,跟住兩場仲告誡騎師,今季
五次出賽換咗四個騎師,呢啲真係估靈精怪,贏得上次都出招9.5倍,有P我當佢贏。
個人意見,不可盡信,最怕被人傷害果 ...
拿呢啲真係唸唔到,你好野呢啲IQ問題,真係唔識拆:032:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-17 11:34 PM 發表

拿呢鱓真係唸唔到,你好野呢鱓IQ問題,真係唔識拆:032:
佢真係臨場完全無飛架
果道重好野呀:096:

引用:
原帖由 mega2006 於 2007-1-16 08:27 PM 發表

勁彩寶蹄, I follow many times and this times will cold. Very Good! Pls comment!
我估隻野鍾意打水戰,記住佢,下次再出正常場地又睇下點先,觀望態度:046:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-17 11:47 PM 發表

我估隻野鍾意打水戰,記住佢,下次再出正常場地又睇下點先,觀望態度:046:
沙田 放不到, try 下 跑馬地 有 15 倍 (yesterday 有 2X 倍), 一定要買!:098: :097:
239317-JAN-2007
02:29
跑馬地
星期三
獨贏過關
3X4
6 場    4 動力金剛
7 場    4 勁彩寶蹄
8 場    6 幸運派彩 $10

$40.00$1,547.50

240217-JAN-2007
02:33
跑馬地
星期三
位置過關
3X4
8 場    6 幸運派彩 $50

$200.00$869.50
240317-JAN-2007
02:33
跑馬地
星期三
位置過關
2X3
7 場    4 勁彩寶蹄 $100

$300.00$2,599.00

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-16 09:00 PM 發表

你唔覺得勁彩寶蹄017場次熱至2.1倍唔掂、080場次5.7倍都唔掂,跟住兩場仲告誡騎師,今季
五次出賽換咗四個騎師,呢啲真係估靈精怪,贏得上次都出招9.5倍,有P我當佢贏
個人意見,不可盡信,最怕被人傷害果 ...
Ha Ha Ha...:097:

引用:
原帖由 mega2006 於 2007-1-18 01:09 AM 發表

沙田 放不到, try 下 跑馬地 有 15 倍 (yesterday 有 2X 倍), 一定要買!:098: :097:
239317-JAN-2007
02:29跑馬地
星期三獨贏過關
3X46 場    4 動力金剛
8 場    6 幸運派彩 $ ...
咁都比你中到無野講,嘜無中w咩?:122:

2007年1月20日,星期六, 沙田

1場.14叫關領、5場.5錢順來、6場.1創惑 、8場.2蓮華生輝
嘩一次過出四隻備忘馬,真係要認真唸下啲冷腳,睇下有冇不明物体:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆