上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.6k

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-23 12:22 PM 發表
:097: 呢度啲人真係零交流,中咗先識問你仲有冇好料,當你係神,唔中冇人討論及研究,
要贏錢都要一齊做功課,咁先達到事半功倍,邊啲人做收料、晨操、線路、馬主動熊,
咁先做到一齊贏錢,我專係睇賽後評,有 ...
兄弟入去睇吓畀啲意見丫!http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=3077472&extra=page%3D1

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-23 01:01 AM 發表
賽期:12月23日星期六
場地:沙田10場泥草混合日賽(草地C跑道)
為咗爭取比賽入圍資格,点都要做啲對版主評審有建設性嘅動作。
今次提供就係第五班跑1600米第五場11.《北區之星》,11.《北區之星》贏馬後再 ...
兄弟,如果[版主]投毫@@鴾魌仴諨^],我第一個選您,因為兄弟有自信,一見有比賽就立即[企]出嚟,仲有第二個我會[推]賭徒兄,因為[危險]欠佢[1波嘢],[分]債[肉]還,[危險]啲[皮]係有啲[粗],但係[效果]吾[錯]㗎!:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-24 03:00 PM 發表

兄弟,如果投毫@@鴾H,我第一個選您,因為兄弟有自信,一見有比賽就立即出嚟,仲有第二個我會賭徒兄,因為欠佢,債還,啲係有啲,但係吾㗎!:096: :096: :096: :096:
dehum兄要放膽去試,吾怕喎!我支持兄弟:041: :041: :041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-24 03:01 PM 發表
總之支持dehum兄做[代表]啦:041: :041: :041: :041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-24 03:04 PM 發表

總之支持dehum兄做啦:041: :041: :041: :041:
我都係想挑戰自已,整個虛銜,放係度,等於有可性信同權威性,唔係放流料,
同埋教育兄弟賭錢係無必贏,点樣用最少資本,贏取最高回報,亦教育兄弟多啲交流,等
兄弟唔好盲目去賭,集中研究,唔好攪到隻隻有人買,要蠃都要有策略,馬
比較高賠率,只要貼中冷馬,幾乎可以穩入三甲,但在有限積分,要係一月
發揮威力,恐怕有啲難度,希望係頭三次捉到冷門,咁就勝算大增。

賭馬唔可以單靠冷馬維持生計架
贏少的保住個本
總可過洗袋丫
輸到連本都無
博鬼咩:096:

買p你估可保幾次本呢,賭馬吸引之處,就係可以一本萬利,明唔明。
唔係走去賭波好過啦,唔係上就係下盤,唔駛咁《徒腦》。

頂一頂唔好以為消失咗:097:

第三場提供

3.精選拖4.一眼神通、8開心財星、11.玩一世

第四場提供

10.叫關領拖2.凱旋煌1.暗飛聲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆