上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

27/01/2008 , 星期日 , 沙田

第4場     賓得讓賽 , 14:30 , 第3班, 草地, "C" , 1000米 , 好地
昨晚同朋友食飯,話題涉及賽馬,收到風第四場12「宇宙良駒」去馬,自已對貼士極之抗拒,但對呢個朋友極之信任,因為佢唔識賭馬,所以講出來俾大家參巧下,輸贏唔知?唔好鬥我!:096:

恭喜發財!教主祝大家鼠年行大運

恭喜發財!教主祝大家鼠年行大運、正財一本萬利、偏財無本生利、工作步步高陞、學業進步、係度見到咩馬都一見發財。:098: :071: :098:

附件

2007-2008贏馬有方.rar (413.28 KB)

2008-2-8 14:05, 下載次數: 38

一本萬利
馬運亨通
心想事成
橫財就手
東成西就
:098: :098:

恭喜發財,我未結婚,快d比利是我:086: ..:131:

09/02/2008 , 星期六 , 沙田

鼠年心水貼,祝大家一見發財、萬事勝意!恭喜!

附件

ScreenHunter_01 Feb. 08 13.57.jpg (110.62 KB)

ScreenHunter_01 Feb. 08 13.57.jpg

17/02/2008 , 星期日 , 沙田

第5場     奔騰讓賽 , 15:05 , 第3班, 草地, "A+3" , 1200米
呢場揀隻8.同歡笑,過往集中在中距離路程角逐,跑來跑去都無咩突破,往往拉士都頂唔住任人魚肉,但隻馬鬥心强橫點都跑到盡被你睇,今次告仔縮程轉大師傅有心求勝,今次抽3檔睇住前面1.得意寶及7.南華精英之後跑,有機會坐享漁人之利,贏取處女勝利。告仔唔經唔覺同亞蔡相差6場,亞方2場,幾個馬房都對冠軍練馬師都虎視眈眈,真係唔覺意失1場頭馬都出事,所以呢場會8.同歡笑拖6.鋼寶及13.蝦王至上。:098: :071: :098:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-15 23:10 發表
第5場     奔騰讓賽 , 15:05 , 第3班, 草地, "A+3" , 1200米
呢場揀隻8.同歡笑,過往集中在中距離路程角逐,跑來跑去都無咩突破,往往拉士都頂唔住任人魚肉,但隻馬鬥心强橫點都跑到盡被你睇,今次 ...
一哥, 咁快手睇嚟好有信心wo... :096:

得閒就出定先!個網開始窒...走先!:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-15 11:20 PM 發表
得閒就出定先!個網開始窒...走先!:025:
窒下窒下:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-2-15 11:53 PM 發表

窒下窒下:096:
又隻大冷3場7.倫敦快車點睇?上賽初跑泥地遊馬河,末段隻馬竟然識追上,莫非評分已到可週旋地步,睇番同場好多馬都5-6場,會唔會倫敦快車嫌左体力,今場來過一網成擒?狀態就唔知點?但我鍾意啲馬輸咁遠都肯追!買佢就係鍾意佢夠冷!大賽日亞巫識得回甦,可能又大演帽子戲法!?仲有一個特別數據,就係亞巫騎7號馬排1檔,今季出5次全部跑第1,咁驚人既成績真係要玩吓冧把,明日幾隻7號馬都值得留意!有老虎機開條3個7就有錢收。:071: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆