上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

變左留言信箱?!  留下言先.

告仔真係追近左, 多寶六寶頭關就信晒教主你喇!

17/02/2008 , 星期日 , 沙田

今次提供左3隻2熱1冷,3場7.倫敦快車x5場8.同歡笑x10場9.安畋,點買?自已諗吓!我只係想3場7.倫敦快車贏到就夠,隔夜26倍希望開跑有50倍,咁就惦!全日心水冷馬wp:098: :071: :098:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-16 01:42 PM 發表
今次提供左3隻2熱1冷,3場7.倫敦快車x5場8.同歡笑x10場9.安畋,點買?自已諗吓!我只係想3場7.倫敦快車贏到就夠,隔夜26倍希望開跑有50倍,咁就惦!全日心水冷馬wp:098: :071: :098:  
教主中到笑:096:

:098: :098: :098: congulation you win.

I just online and saw your post, and i see the result, i havn't follow, because late to online, so poor.:029: :029: :043: :043:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-16 01:42 PM 發表
Thank you 教主! :131:  Q+PQ 6xx. :071:

Will continue buy "not-fast-ground" horses.

thx 教主

教主萬歲     我中左3x1p  500條  教主真係堅料:098: :098: :098: :098:

引用:
原帖由 ngkapo 於 2008-2-17 06:13 PM 發表
教主萬歲     我中左3x1p  500條  教主真係堅料:098: :098: :098: :098:
多謝各位支持!師兄!賭無必勝.....你竟然買咁大!?你會嚇親我,下次....唔會有咁多好野!不如你寫吓你對賭馬心得,唔好亂跟要有自已睇法!明白嗎?:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-17 06:52 PM 發表

多謝各位支持!師兄!賭無必勝.....你竟然買咁大!?你會嚇親我,下次....唔會有咁多好野!不如你寫吓你對賭馬心得,唔好亂跟要有自已睇法!明白嗎?:025:  
好狠勁呀:044: 教主係咪買左5k:096:

hi dehum:

congualtion to you, see you win 3x1 p .

:098: :098: :098:

勁 勁 勁

但我昨天一埸都沒有買,因為沒有時間,我的兒子及兒女要做功課,所以我專心教他們.

雖然我錯過今次教主的information.不能瀛小小買送錢.但下次一定有机會跟小小.

買馬小注宜情,兩個小老闆才是香港未來動樑.我的寶

引用:
原帖由 amyhk 於 2008-2-18 12:17 PM 發表
hi dehum:

congualtion to you, see you win 3x1 p .

:098: :098: :098:

勁 勁 勁

但我昨天一埸都沒有買,因為沒有時間,我的兒子及兒女要做功課,所以我專心教他們.

雖然我錯過今次教 ...
照顧小朋友唔簡單!放多啲時間俾佢地好啲,沉迷賭博只會令家人擔心,我經常講:「大人...贏就會同你哈哈笑,輸....一樣俾人鬧。」如果賭馬時好驚佢哋係度,一路鵝一路問贏定輸?我通常都裝作無樣,佢唔知我輸定贏,跑完問我去邊食飯,如果我答妳鍾意...佢就知!連個仔都話我成日睇馬!我應該要檢討吓。:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆