上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2008-2-17 07:00 PM 發表

好狠勁呀:044: 教主係咪買左5k:096:
如果佢Win真係有5k,跑p只收幾百,其它Q,pQ好在都中到!今次唔係內欄無位要移開上又遇塞車,如有運真係有機會win!呢隻點捉?講出來又俾人笑痴線!「亞巫7號1檔」鬼兄自已睇睇成績!:071:

引用:
原帖由 「架勢堂」 於 2008-2-17 02:10 PM 發表

教主中到笑:096:
點會笑...跑p,win就唔同。:046:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-18 06:39 PM 發表

如果佢Win真係有5k,跑p只收幾百,其它Q,pQ好在都中到!今次唔係內欄無位要移開上又遇塞車,如有運真係有機會win!呢隻點捉?講出來又俾人笑痴線!「亞巫7號1檔」鬼兄自已睇睇成績!:071:
「亞巫7號1檔」你由快活谷講到沙田都一樣掂:096: 係你先捉到:036:

引用:
原帖由 amyhk 於 2008-2-18 12:17 發表
hi dehum:

congualtion to you, see you win 3x1 p .

:098: :098: :098:

勁 勁 勁

但我昨天一埸都沒有買,因為沒有時間,我的兒子及兒女要做功課,所以我專心教他們.

雖然我錯過今次教 ...
你平時打英文架!?好少見你打咁多中文!:036:

引用:
原帖由 九◎鬼 於 2008-2-18 07:24 PM 發表

「亞巫7號1檔」你由快活谷講到沙田都一樣掂:096: 係你先捉到:036:
呢啲係幕後解碼!?:025: 不過睇過晒過往表現,好多場都外叠跑只有1場內欄跑,上次泥地隻馬沿途後面走勢不穩定,但直路隻馬有追勁,今次又71咪昅實佢,可惜功虧一簣!:043:

教主萬歲 www

教主  祝教主快D住山頂,咁我地可以住山腳,望教主星期三在比3隻好野:041: :041: :131: :131: :071: :071:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-2-18 06:31 PM 發表

照顧小朋友唔簡單!放多鱓時間俾佢地好鱓,沉迷賭博只會令家人擔心,我經常講:「大人...贏就會同你哈哈笑,輸....一樣俾人鬧。」如果賭馬時好驚佢懐係度,一路鵝一路問贏定輸?我通常都裝作無樣,佢唔知我輸 ...
0甘, 兩個月0既BB女會唔會知道電視播緊係跑馬架? :027:

引用:
原帖由 ngkapo 於 2008-2-18 09:57 PM 發表
教主  祝教主快D住山頂,咁我地可以住山腳,望教主星期三在比3隻好野:041: :041: :131: :131: :071: :071:
你唔好咁認真!山頂有個獅子亭我訓係果度,應該無人理!你經過我個國家領事館同你打個招呼!:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2008-2-18 10:01 PM 發表

0甘, 兩個月0既BB女會唔會知道電視播緊係跑馬架? :027:
恭喜你做爸爸!拿拿聲搵多點奶粉錢,再大少少供書教學你就知威力,2個月咩都唔知只會食同訓,6個月...睇到跑馬,第一個講「馬」你就驚,唔怕...你太太以為「媽」,之後再俾貼士「8」,即「爸」。我試過電視馬仔行圈時,叫個仔篤邊隻靚,佢亂咁篤....無潛質!:096:

引用:
原帖由 ngkapo 於 2008-2-18 09:57 PM 發表
等教主星期三比料:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆