上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2008-4-13 12:31 AM 發表

四眼輝今次結果好好多掛?咁都贏唔到?:071:  
無呀....開緊工,,無時間買,,,,,
淨中一場,,,好味皇,,,按得快,,,位置Q,,,尾場唔要步步到,,,,Q跑2,3:071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-4-13 02:10 PM 發表

無呀....開緊工,,無時間買,,,,,
淨中一場,,,好味皇,,,按得快,,,位置Q,,,尾場唔要步步到,,,,Q跑2,3:071:
咁都唔錯吖!個網有似順左好多,昨晚上都上唔到!:096:

提醒你:特別事項 由於天氣惡劣,香港賽馬會董事局決定取消2008年4月20日的跑馬地賽事。:097:

推....搵死我咩!:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-5-2 08:03 PM 發表
推....搵死我咩!:025:
哈.....你再唔上返黎,我都就快出動"華天龍"幫手打撈啦.....:097:
係個邊玩成點呢,照計人地玩左咁耐,後面入去果D應該好難挑戰前領果幾個架啦.....

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-5-2 08:33 PM 發表

哈.....你再唔上返黎,我都就快出動"華天龍"幫手打撈啦.....:097:
係個邊玩成點呢,照計人地玩左咁耐,後面入去果D應該好難挑戰前領果幾個?
我都無晒乎!宜家等緊一擊即中,可惜無功而還,革命尚未成功,仍需努力!上次成績如下:自已都係搵唔到連贏過關竅門!:029:

附件

ScreenHunter_01 May. 01 20.49.jpg (122.17 KB)

ScreenHunter_01 May. 01 20.49.jpg

回覆 #2256 dehum 的帖子

:098: 好耐冇見 :071:

引用:
原帖由 dehum 於 2008-5-2 10:53 PM 發表

我都無晒乎!宜家等緊一擊即中,可惜無功而還,革命尚未成功,仍需努力!上次成績如下:自已都係搵唔到連贏過關竅門!:029:
哈.....坦白講.....單頭1拖5雖然可以長玩長有,但就多數無得發圍,所以小弟真係興趣麻麻.....:027:
但連贏過關竅門呢家野我就好有興趣研究,:023:但我估首先係要坐言起行,星期日等教主首先發版.....:041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-5-2 11:00 PM 發表
:098: 好耐冇見 :071:
危兄!你好呀....好耐冇見....有好野放低就得!我見到會多謝你嘅。:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-5-2 11:12 PM 發表

哈.....坦白講.....單頭1拖5雖然可以長玩長有,但就多數無得發圍,所以小弟真係興趣麻麻.....:027:
但連贏過關竅門呢家野我就好有興趣研究,:023:但我估首先係要坐言起行,星期日等教主首先發版.....:041:  
出動"華天龍"幫手打撈......結果都係會無驚喜!:096: 我細膽唔敢Q過關,單場賭止吓痕都幾過癮,想發達真係要過關,但我呢套買法用落過關好易破產!要過3關先會有驚喜,或者試試踏實少少買2關,1膽拖3腳$150既經濟又可以搏中一場補本,咁!又好似「一步登天」,明天提供參巧。:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆