上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2008-5-3 10:40 PM 發表

出動"華天龍"幫手打撈......結果都係會無驚喜!:096: 我細膽唔敢Q過關,單場賭止吓痕都幾過癮,想發達真係要過關,但我呢套買法用落過關好易破產!要過3關先會有驚喜,或者試試踏實少少買2關,1膽拖 ...
哈.....就算買法一樣,揀馬方向唔同,出黎效果亦會唔同,聽日一於睇下效果如何.....:023:

04/05/2008 , 星期日 , 沙田

連嬴過關 2x3 沙田
星期日
過關 2x3
連贏
第4場
1 皇河

4 爆發力
6 快活英雄
14 將臣三號
連贏
第5場
1 最佳拍檔

2 真奇寶
4 零距離
6 游龍獻瑞
$ 10.00 $ 150.00   

總額     
$ 150.00   

兩隻馬膽都係落班競逐,票數都有顯示有出擊之意,我希望開兩條「韋搭杜」,咁就會有少少驚喜,祝大家好運!:071:

唉呀!  揀0岩腳就發喇.  下次再黎!

引用:
原帖由 dehum 於 2008-5-4 12:07 PM 發表
連嬴過關 2x3 沙田
星期日
過關 2x3
連贏
第4場
1 皇河

4 爆發力
6 快活英雄
14 將臣三號
連贏
第5場
1 最佳拍檔

2 真奇寶
4 零距離
6 游龍獻瑞
$ 10.00 $ 150.00   

總額     
$ 1 ...
哈.....好彩今日未全中,否則我一早出左去睇唔到無跟就走寶,下次最好可以早少少.....:071:  

回覆 #2264 kuskit 的帖子

1 最佳拍檔 飛到馬到:041:

引用:
原帖由 女性恩物大狗9 於 2008-5-4 09:49 PM 發表
1 最佳拍檔 飛到馬到:041:
哈.....褔將臨門.....飛到人無到.....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2008-5-4 06:48 PM 發表

哈.....好彩今日未全中,否則我一早出左去睇唔到無跟就走寶,下次最好可以早少少.....:071:  
「皇河」中唔到Q都算,唔好連條30倍孖寶都斷埋!:029: 唯有下次再繼續努力!:071: 谷草我既弱項,買冷門搏一搏,買華人牌仔!:096:

第1場5班馬我覺得唔值得投注!老弱傷殘病......我反而如果要賭搏冷門!好似11.火鳳凰告仔竟然忍得佢,係我踢走佢去大西洋或做狗餅!出腳高跑姿極肉酸,隻馬左右腳都唔知點出,又唔報泥地突破下!不過今季都係跑左2次,第1次「火鳳凰」沿途在外疊競跑,沒有遮擋,直路上墮退,包尾大敗而回。「火鳳凰」的表現難以接受。該駒必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。「火鳳凰」及「萬人醉」須接受獸醫檢查,賽後獸醫檢查這兩駒,並無發現任何明顯異常之處。第2次。「火鳳凰」出閘笨拙,因而失地,其後不久被「師兄出馬」帶向內跑後勒避「多利高」後蹄,當時「火鳳凰」在靠近「多利高」後蹄處於窘境時收慢之際失去平衡並且向外斜跑。兩次出閘後咁跑想唔輸都難,但睇番
javascript:OpenPopWinScroll('Track_SpecTrack.asp?horseDate=04/03/2008&batchNo=8&Venue=ST&Track=草地&Dist=1000',650,400)
1000田草試閘隻野有點速度,今次如果先驚無神俾佢出閘順利,放係前面跑分分鐘爆個石破天驚,搏佢體力比人強些少,其它疲少少咁就掂喇!
第1場11.火鳳凰3.勁駿7.運動健將9.贏馬組合

搏士...三步登天...哈哈哈!

07/05/2008 , 星期三 , 跑馬地
連嬴
第1場1
1.火鳳凰

3.勁駿
7.運動健將
9.贏馬組合
連贏
第5場
4 龍翔

2 不老傳奇
5 駿馬大師
11 第一好運
連贏
第8場
2 安畋

3 非我莫屬
8 神州六號
12 鐵拳

引用:
原帖由 dehum 於 2008-5-7 06:36 PM 發表
07/05/2008 , 星期三 , 跑馬地
連嬴
第1場1
1.火鳳凰

3.勁駿
7.運動健將
9.贏馬組合
連贏
第5場
4 龍翔

2 不老傳奇
5 駿馬大師
11 第一好運
連贏
第8場
2 安畋

3 非我莫屬
8 神州 ...
哈.....尾場單T都中埋,:023: 講真其實考慮下單T過三關都有得諗,每注5$本錢都係315$,隨時中一關巳經有本有利,如果有日時運高過哂三關,就唔止"三步登天"直情係"三步升仙"啦.....:131: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆