上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.6k

今日無咩輸贏,係度搏緊入圍,錢銀事少虛銜緊要,得果一票好難生存,

不過唔緊要咪玩一月份貼士賽囉,有實力駛嘜驚,点會有懷才不遇,終有一日會有虛銜出現,

不過真係好辛苦,賭波無咁大鑊,功課多十倍兼無人回,多謝兄弟回,繼續苦命落去。:028: :028: :028:

【賽馬備忘紀錄】

蓮華生輝、冠軍廊超級份子

一月十六日有場千四米杯賽,睇下姚本輝會唔會把握機會,替馬主攞威,配合變倍器一齊贏錢

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-26 09:09 PM 發表

一月十六日有場千四米杯賽,睇下姚本輝會唔會把握機會,替【蓮華生輝】馬主攞威,配合變倍器一齊贏錢。

兩隻馬希望係一月十六日一齊出現,打電話俾馬主聽記得題練馬師同【蓮華生輝】、【冠軍廊】報名先。

依家養馬唔係要為練馬師贏多幾場,馬主要威唔整隻杯仔,好難留到呢隻馬,1400-1600米完全無問題,

【蓮華生輝】係1400米,表現會俾1000米有更佳發揮,步署未來杯賽靈活性會比較大,馬主都期待緊進軍

最佳殊榮,隻馬都需要學習適應高班馬步速,【蓮華生輝】憑天生速度競跑,未試過回氣競跑,隻馬長跑1000米執多3場1000米win,先考慮試轉彎路程.

當增程轉跑較長路程,隻馬未必能夠適應,入直路可能出現打落都冇,果時對【蓮華生輝】有冇好處先。

:071: 多謝樓主大人,努力,加油:098:

唔玩現場提供,冇反應休息吓先。

:097: 13.寰宇風情晨課見好,99倍有得唸。pQ拖2、5

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-26 21:09 發表

一月十六日有場千四米杯賽,睇下姚本輝會唔會把握機會,替馬主攞威,配合變倍器一齊贏錢。
一月十六都冇馬跑....

引用:
原帖由 一燈 於 2007-1-1 11:36 PM 發表

一月十六都冇馬跑....
樓主係唔係寫錯左:122:

滙豐卓越理財洋紫荊短途錦標(讓賽)
(滙豐卓越理財賽事系列 - 第三關)(香港三級賽)
HK$2,300,000 (US$295,000)
1000米

日期 二○○七年一月七日(星期日)  
馬場 沙田  
參賽資格 評分90及以上之馬匹  
報名費 $6,900  
獎金 $2,300,000
第一名 $1,311,000
第二名 $506,000
第三名 $264,500
第四名 $138,000
第五名 $80,500  
特別獎金 「滙豐卓越理財賽事系列」的「最佳練馬師」及「最佳騎師」,可各獲得特別獎金二十萬港元。(詳情參閱賽事程序)  
負磅 最高可編配負磅為133磅。  
優先出賽資格 報名時評分較高之馬匹將可獲優先出賽。必要時將以抽籤方式決定。  

報名截止時間為二○○七年一月二日星期二上午十一時正

呢場無資格

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆