上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.6k

第10場 元朗讓賽 , 17:45 , 第2班, 草地, "C" , 1800米 , 好至快

5.活力金剛睇下有冇決心係呢場做野腳拖2.9.14冷T腳12

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 05:44 PM 發表
5.活力金剛睇下有冇決心係呢場做野腳拖2.9.14冷T腳12
場次
名次
日期
馬場/跑道/
賽道
途程
場地
狀況
賽事
班次
檔位
評分
練馬師
騎師
頭馬
距離
獨贏
賠率
實際
負磅
完成
時間
賽日
體重
配備
賽事重播
田草地"C+3"
好至快
第2班
蘇保羅
柏寶
3-1/2 21.0123
1.48.20
B
[td]  [td]56k [td]  [td] [td]  [td]寬頻

留意活力金剛上次點跑,唔好講咁多,明咪掂攞。

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 05:19 PM 發表

不過好配服你,邊有咁多時間場場分析,我都係抽幾場唸:097:
如果你有留意我tp~我D大細注爭得好遠架~無心水就純搏賠率睇跑馬~

今日3隻重心~新通勝,衝峰槍同卓越歡騰都執多少:098:

其他玩玩下既就叮晒:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 05:44 PM 發表
厲害~呢隻係我4選內~不過臨場揀左褔闖冇要佢

上次入直路都冇認真騎過,一便都冇開過,買唔到工程塑料 ,個人認為係長途馬,今次嫌短

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-14 06:20 PM 發表
上次入直路都冇認真騎過,一便都冇開過,買唔到工程塑料 ,個人認為係長途馬,今次嫌短
呢隻我冇認真睇過~揀佢只係因為蘇大師搏開~你下次揀馬如果有比埋揀選原因同大家一齊討論應該會多好多回應~

咁當然我都好歡迎你去我tp度一齊傾~好多時賽績真係會睇漏架:097:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-15 02:27 PM 發表

呢隻我冇認真睇過~揀佢只係因為蘇大師搏開~你下次揀馬如果有比埋揀選原因同大家一齊討論應該會多好多回應~

咁當然我都好歡迎你去我tp度一齊傾~好多時賽績真係會睇漏架:097:
下次一定會,唔駛自彈自唱:028:

打個招呼先,你好dehum 兄,威兄:030:

下次交流下,輸咗唔好瓜瓜叫就得,完全免費不收入場費:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-15 11:32 PM 發表
下次交流下,輸咗唔好瓜瓜叫就得,完全免費不收入場費:097:
一定一定,到時比d毒特料你:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆