上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
2.3k  123.7k

hi dehum兄
is me cth0116
race 10 thanks
i win $1760 :071:
5*2,9,14 Q,PQ$200
but yestday  i lose $2240:043: :043: :043:

引用:
原帖由 cth0116 於 2007-1-16 01:23 AM 發表
hi dehum兄
is me cth0116
race 10 thanks
i win $1760 :071:
5*2,9,14 Q,PQ$200
but yestday  i lose $2240:043: :043: :043:
賭錢唔係中緊,執番少少已經好好彩:036:

17/01/2007 , 星期三 , 跑馬地

第7場     香港會挑戰盃(讓賽) , 22:15 , 第3班, 草地, "B" , 1800米
今日揀呢場研究,:034: 初步集中睇3.馬友寶、6.千禧之光、8.跑得快、10.喜樂趣、12.百利旺
睇帶後再挑邊隻最鬼馬:025: ,歡迎兄弟提供寶貴意見,自問財疏學淺,有高人打通任篤二脈,
分分鐘木屋搬豪宅:097: ,請不要齋睇冇交流,我係度真係學識好多嘢,不過孤軍作戰真係好難

hi~dehum兄

我都黎支持下:096:

你會唔會現場討論架??????????????

引用:
原帖由 hjhjk2005 於 2007-1-16 07:08 PM 發表
之前有不過好似傻佬一條友自吹自擂:029:

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-23 12:22 PM 發表
:097: 呢度啲人真係零交流,中咗先識問你仲有冇好料,當你係神,唔中冇人討論及研究,
要贏錢都要一齊做功課,咁先達到事半功倍,邊啲人做收料、晨操、線路、馬主動熊,
咁先做到一齊贏錢,我專係睇賽後評,有 ...
呢啲咪係傻佬自吹證據第一篇:029:

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-26 03:58 PM 發表
11.蓮華生輝搵唔到可以輸理由膽拖3.聲威旺(不明物体)7.太極之光
傻佬現場第二篇,自我陶醉:122:

引用:
原帖由 hjhjk2005 於 2007-1-16 07:08 PM 發表
邊度可以現場討論呀:028:

初步集中3.馬友寶、6.千禧之光、8.跑得快、10.喜樂趣、12.百利旺

本人屬意8.跑得快上次216滇仔跑2200沿途走外叠,前面又冇遮擋,攪到擺係前面跑,
滇仔都識執生,轉彎就加速入直路,末段頂唔住都頂個第三,表現唔差滇仔再騎,值
得信任。隔夜12倍岩我口味,我打算每次提供一場,中的話再提供尾場,廢事害人:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆