上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
132  123.7k

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-24 12:20 AM 發表
唔明,莫非有內定?
今晚[樸茨茅夫]如果贏4比1,我講您聽點解!兄弟識吾識[足球]?
足球都有[攪]比賽,兄弟可以去報名試一試.

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-23 12:22 PM 發表
:097: 呢度啲人真係零交流,中咗先識問你仲有冇好料,當你係神,唔中冇人討論及研究,
要贏錢都要一齊做功課,咁先達到事半功倍,邊啲人做收料、晨操、線路、馬主動熊,
咁先做到一齊贏錢,我專係睇賽後評,有 ...
兄弟入去睇吓畀啲意見丫!http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=3077472&extra=page%3D1

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-23 01:01 AM 發表
賽期:12月23日星期六
場地:沙田10場泥草混合日賽(草地C跑道)
為咗爭取比賽入圍資格,点都要做啲對版主評審有建設性嘅動作。
今次提供就係第五班跑1600米第五場11.《北區之星》,11.《北區之星》贏馬後再 ...
兄弟,如果[版主]投毫@@鴾魌仴諨^],我第一個選您,因為兄弟有自信,一見有比賽就立即[企]出嚟,仲有第二個我會[推]賭徒兄,因為[危險]欠佢[1波嘢],[分]債[肉]還,[危險]啲[皮]係有啲[粗],但係[效果]吾[錯]㗎!:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-24 03:00 PM 發表

兄弟,如果投毫@@鴾H,我第一個選您,因為兄弟有自信,一見有比賽就立即出嚟,仲有第二個我會賭徒兄,因為欠佢,債還,啲係有啲,但係吾㗎!:096: :096: :096: :096:
dehum兄要放膽去試,吾怕喎!我支持兄弟:041: :041: :041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-24 03:01 PM 發表
總之支持dehum兄做[代表]啦:041: :041: :041: :041:

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-26 06:02 PM 發表

派彩彩池勝出組合派彩 (HK$)獨贏1021.00位置1012.00117.50219.00連贏1,1080.50位置Q1,1031.502,1042.001,277.50三重彩10,1,2406.00單T1,2,10134.00
猪仔兄,又係我呀!今日啲馬有無錢[贏]?

引用:
原帖由 dehum 於 2006-12-26 06:05 PM 發表

派彩彩池勝出組合派彩 (HK$)獨贏1115.00位置1112.00218.50785.00連贏2,1167.00位置Q2,1129.507,11169.002,7585.00
今日[伯明翰]同[阿仙奴]雖然[熱],但2串1都吾錯㗎!我走先,[猪仔兄]可以玩番多少㗎!

威哥今日咁早嚟,今晚馬會死梗.我8點實入嚟吹水.:041: :041: :041:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 05:46 PM 發表

危險兄都可考慮下我果兩隻位置~我覺得都幾穩~希望今晚齊齊上水:097:
今晚冇乜信心,食佐飯,睇定先,再落注,希望頭2埸[正路]啲啦.我走先,今晚見.:098:

引用:
原帖由 百事威 於 2007-1-31 05:46 PM 發表

危險兄都可考慮下我果兩隻位置~我覺得都幾穩~希望今晚齊齊上水:097:
果2隻一定會[諗]一[諗].:041: :041: :041: 走先.:041:

附件

2007-2008贏馬有方.rar (413.07 KB)

2008-2-7 12:25, 下載次數: 153

最新一期

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆