上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
132  123.7k

[教主],我今日畀馬會[攪掂[佐]:043: :043: :043:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-3-7 11:09 PM 發表

R6:2.5.6p.7
R7:2.3.4.10
R8:1w.6.8.9

呢幾場死得人多:029:
我係其中之一個:043: :043: :029:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-7 11:32 PM 發表
明知快活谷暴冷暴熱,要搵隻冷野都好傷腦筋!
都係[返波圈]易揾食,走先囉[教主]:041: 招收多啲[女]信徒,[教]吾[掂],我幫手:096: 走先

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-20 11:47 PM 發表

你睇到邊隻操練有手影,我再睇番佢上次點跑,我咪可以做少啲野,真係越唸越開心,呢樣野贏錢都無咁開心,有人唔只開聲支持,重出買獨門秘方,真係賭20馬近呢幾個月,先識得走入嚟,完來呢度啲兄弟咁堅,我都係 ...
吓![教主]又係四十,一支花:044: :044: 我大您1年,我仲吾係[太上教主],仲有位JJ1969都係成熟之人,好[啱傾]㗎,啲[馬]又[得].一於[妓院三結義],最多我先跳[火盤]做[大佬],[留鼻]----------涕:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-30 12:38 AM 發表
文家良的出擊看似雜亂無章,操練也很相似。但細心看他心中出擊馬匹分兩類,而且尚算有系統。奈何馬匹賠率較低,準繩度也有50%。以下為詳細分析。

文家良出擊馬分兩種,A)明刀明槍型 B)估惑型

A)明刀明槍
...
hk1122兄同教主,都係我喜愛之人,呢次hk1122分析得幾好,兄弟有冇留意[大摩]如果果埸出擊,有時[文家良]嘅熱門會....:044: 可能文家良係[細佬],一個吾識[偷柴]嘅細佬:044: :096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-8 11:55 AM 發表

危兄!唔好走呀...........等埋我呀!千其唔好閃左唔知晌邊,【心領神會】令我感受好多野,你令我係邏輯思維方便,推至最高境界,多謝危兄時刻教晦,係呢度最受本人推崇,係虛擬世界最有血有肉,我完全感到你 ...
dehum兄,由您用[走走吓公仔]頭像都而家,我都有支持您㗎,有入去兄弟度[睇料],我都係[出料當學打字],吾好勞氣,[馬圈]大家都係[自己友]:041: ,多啲發表,一齊贏錢.[教主]一走,啲[女教友]點算呢?:029:

香港[女教友]跟番兄弟,:122: 日本[女教友]等我[教]佢哋[中文],同化[日本女教友],我責任重大.:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-4-18 11:40 PM 發表

又要識車專彎..又要有追勁:044:  
識轉彎?:041: 我咪[識]囉:071: [左右上下]都[收放自如]㗎:071:

入嚟支持[教主][低調處理]:122: 我去食飯先,今晚再傾:041:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-4-20 12:06 AM 發表
趁【橫眉】兄出現前我走先!:096: 12點前呢度係我睇......:025: 12點後......:096:
12點後【橫眉】話晒事:098: :071:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-4-20 12:08 AM 發表

接力賽,但12點後好小見佢播:071:
可能要等多30分先[得]:096: 閒:097:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-4-20 12:42 AM 發表

:071: 危險兄真係知我長短:096:  
深淺定長短:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆